День Перемоги - це свято?-2

Discussion in 'Політика і політики' started by ADMIRAL, Apr 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви і праві і ні. Населення сіл намагалось влаштуватись на роботу в місті або в АПК. Там зарплата була не трудоденна, а фіксована, плюс прогресіки-преміальні. Живучи в селі, маючи 6 сотих городу і працюючи на держпідприємстві. сім"я була забезпечена по вуха. А якщо ще в колгоспі щось вкрасти...:mocking:
    Щодо колгоспників, то теж не так все однозначно. Крім просікачів буряків, ще були доярки, механізатори, механіки та електрики. Їм теж платили грішми. А заодно цукром і гичкою. Натомість неколгоспник не міг тримати корову, бо не мав де її пасти. Все ж довкола колгоспне.
    Щодо краху системи, тут можна стверджувати, що всі, хто "з гімна виліз", вилізли не роботою на землі, а на генделі або на заробтчанстві.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Варто глянути на євреїв. Не всі євреї виїхали з СССР. Не всі євреї виїхали з України.
    Або візмемо сьогодення, - ідейні націоналісти, що виїхали до канад-аргентин, не спішать повертатись в Україну, і з України не всі виїхали, хоч меду тут мало...

• Подобається Подобається x 1
  2. Фауст

Фауст Well-Known Member

И шо за дурацька манера цитировать часть поста :)
    Аха, на Украине наступит счастье и благоденствие, после японской Пасхи.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хотів би я подивитися як би теперешні жінки в доярки пішли..

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы это сейчас обозреваете в Украине????

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

идите в село - насмотритесь .... утром выйдите во двор на дворничих посмотрите ... идут куда могут и не от хорошей жизни ...

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бо потреби мали скромні, а можливості ще скромніші...хто тоді знав стільки техніки, євроремонтв, ландшафтного дизайну і фонтанів перед хатою. Купили один телевізор на все життя, вапном хату "помазали", будяки покосили і всі діла...За 20 р. відбувся такий скачок що жалітись гріх. Інша справа що держава не виконує своєї частини роботи: дороги зруйновані, клуби ледво теплі, закони по підтримці сг саботуються повністю.....

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Так я в селі живу не виїзджаючи :mocking: Жінкам в селі так добре як зараз ще ніколи не було...машинка пере, хлібопічка хліб пече, насос воду качає газ наразі теж москалі ше не відключили, то дровами палити не потрібно. А жінка сидить в ютубі і дивиться як ногті малювати...:mocking:

А ще зовсім недавно прали на річці стоячи раком, і мились в тазічку основному літом......

6. VasMT

Ніхто і не жаліється. Але їдучи селом зразу видно, хто живе з землі, а хто барижить. Та сама хата, те саме вапно, ті самі будяки...

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

А поля довкола, тоті, колгоспні, хто обробляє?

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Расскажите что-нибудь ещё...

8. iso

iso Well-Known Member

А Ви різницю між декларацією і справжньою метою ловите? Що більшовики декларували і що ми отримали в залишку? Що ПР декларує в програмі (наведені мною витримки з програми ПР) і що маємо ...

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тут наша біль (моя особисто) Тисячі гектарів землі кругом села і якогось зачуханого гектара неможна взяти ...Довбані аЛігагхи (великі агрокорпорації) розгорали навіть польові догоги...І ше трендять шо продаж землі заборонено для того щоб олігархи її не купили. Хрин, вони її тупо забирають задаром...:ireful1:

10. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вы не хотите меня слушать совсем.
    Разве я где то сказал, что принудительная коллективизация это хорошо? Нет. Тут я с Вами согласен.
    А то что в цели и задачи советской власти всходила передача земли крестьянам, чего в этом плохого?
    Вы считает земля должна принадлежать олигархам?

В восьмидесятые годы прополка 2-3 гектаров сахарной свеклы стоила 2-3 мешка сахара.
    Особенно рассмешили переведенный Вами данные о росте "уровня жизни" на селе.
    Не в разы, а "на порядки" Вы хотя бы понимаете смысл сказанного Вами?
    В величинах не путаетесь?

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Японьскi роботы з тяпками. А що?

11. VasMT

:)))
    Задурно?

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хімія дядку...все хімія. І ГМО мабуть....

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

Класно виходить...хотіли землю дати взяли і забрали :mocking:

Не путаю....То навіть порівнювати не можни. При союзі так голова колгоспу хрин жив як зараз простий лох......Інша справа що любителі випити пропивають більше ніж заробляють...А любителі ремонтів і техніки беруть її в кредит, а потім беруть кредит щоб повернути кредит...

13. Agaton

Agaton Well-Known Member

Цікаво це читати, особливо, якщо не забути, що це оправдання Вашої думки / підозрення, мов справедливо замордували совєти генерала Фільдорфа.

Ну але, тоді принаймій зрозумило, за що нквд-сти у Польщі мордували тих, що воювали у Італії, Норвегії, Голландії чи .... в Африці.Теж там "не на посмотреть" були.
    За антисовецку агітацію, діяльність і шпігуньство звичайно - право діє на цілому світі, нє ...?

Йдемо далі - ген. Фільдорф був заступником командувача АК, яка - увага - була частиною Збройних Сил західних союзників, значить антигітлерівської коалиції.
    Ну але главного коммандувача теж замордували.
    Ладно.

Далі.
    АК підлягала керівництву польському у Лондоні, що був єдиним продолженням довоїнного уряду. Але що там морочити собі голову урядом, коли заступник прем"єр міністра і його представитель в тому часі вже здохав в свовецкої тюрмі (вмер через 2 тижні).

Ось така картина перемоги.
    Вибачте трішки много букв - але здається тема якраз про це.

• Подобається Подобається x 4
  14. artobstrel

шЫкарно живете )))

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

16. artobstrel

ну уж не надо меня в кровавокрасную гЭбню записывать, справедливо - это когда справедливо (глубокая мысль получилась) основания были видеть в нем угрозу? были, военачальник, воевал против Советской республики, потом состоял в руководстве условно союзной организации под патроннатом англичан, я не знаю о его послевоенной деятельности, может было за что, а может ваши коммунисты перед нашими прогибались - не знаю ... я как правило не даю однозначных оценок в спорах с адекватными людьми, я выражаю свое мнение, на основании данных полученных от Вас ...

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Конечно нет, почему же ?
    Похоже, что Вам абсурдность некоторых ситуации кажется менее очевидной... Ваше право.

С уважением

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не скажите. Мои друзья снимают кавртиру в Киеве - у бывших западенськiх колхозников - продали земельные паи и купили 3 (пишу прописью - три) квартиры в Киеве. В одной сами - две сдают. Тем и живут. :)

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як вони їх продали коли в нас мораторій? Та і така ціна може бути тільки там де земля годиться під забудову...тоді так. В нас план 12 ст. 7 тис. євро був, до кризи....Нах він кому за такі гроші а ніяк не зрозумію....

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это у нас с вами - мораторий. А не у тех, кто имя деньги землю скупает. И пока он продолжается - всю землю раскупят.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)