День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То в такому разі Київ є російським містом, я вже мовчу за різну дрєбєдєнь типу Нікалаєва, Данєцка чи Харькава?

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

То Пдрс

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

за "дребедень" спасибо ... очень культурно ... сразу видно - не гопота какая-то а культурный человек, европеец, австралийский :) ... ладно - проехали, а по факту, если при галицковолынском княжестве Львов был два замка и частокол а при Польскабжечка его увеличили в пятеро а при СССР в десятеро а при Украине в .... в .... в .... эээ ну памятник Бандере почти построили! то по совокупности вкладов можно вывести - чей таки город, НО, это не означает что кто-то имеет прав на него больше чем жители в основной массе считающими себя самыми украинистыми, ну считают они что Львів став Львовом лише завдяки майористому свідомому підстрибуванню на хвили національного натхнення - флаг в руки, пусть так ...
    да они в курсе ...

• Подобається Подобається x 4
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чесно кажучи, не знаю що це слово означає. Ось прибігло на думку...
    Я мав на увазі ні те ні се... тобто і не українське і не російське.:)

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Ось і я про це. Ніколи не кажіть, що забув польський генерал в Києві. Бо поляки мають таке саме право на Київ як і росіяни.

5. artobstrel

э не, тут не соглашусь, поляк в Киев не на посмотреть ездил а с армией, в вашем понимании - русские, ему, в месте с армией дали по шеям тем самым окончательно утвердив свое право как более правое... а Киев русский и украинский, не российский - однозначно ...

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы может не знаете, что после войны были выселены с территории эсэсэсрии бывшие польские граждане - польской и еврейской национальности
    вот ТАК и перестал Львов быть польско-еврейским городом. :)

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не треба про свій народ так говорити...
    Вам, Пане Агатоне, я буду радий завжди. Приїжджайте. Я не маю претензій ні до кого.... Крім самого себе.

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Вельмишановний пане Педро.
    Я не маю жодних претензій ні до Вас, ні до Вашої родини. Більше того, я поважаю ВСІХ людей, ким би вони не були. і чим би вони не займались. Але рівень поваги з часом знижується. І поновити його ой як важче, аніж заслужити.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

А мені вшістко... Я приїхав на Батьківшину. Мій батько з с.Кавсько. Я нікого не виганв, не виселив, не знищив, аби мешкати в Стрию. Більше того, я колись відмовився від квартири, халявної, (знаєте, як це робиться... Можна отримати дві-три квартири при бажанні) на користь прапорщика, який зі мною зараз крізь зуби вітається...

8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 25 лют 2013
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не знаю. Знаю що жодної люди не можуть отримати.

• Подобається Подобається x 3
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Крим російським був років... 100 від сили.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

http://frankensstein.livejournal.com/382440.html

11. Фауст

Фауст Well-Known Member

На фото видно каких то двух молодых людей с неокрепшей психикой.
    Это Вы их называете националистами?
    Да у них просто весенний подростковый спермотоксикоз ;)

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Разом з тим відомі й численні жертви Берлінської стіни. За різними даними, загальне число людей, вбитих при спробі втечі з НДР на Захід становить від 125 до 1245 чоловік.

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

На фото бачу людей які підіймають прапор.
    А свої обострєнія іншим не вішайте.

13. artobstrel

ну здрасте - сто ...
    скорее 200 с гаком, и Крым это внешнеполитическое завоевание Российской империи, Украина там никаким боком, так что если кому про Крым и решать (опять же в историческо-метафорическом плане) то тем кто завоевал с теми у кого завоевали ...

14. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ны прапор, а ДВА прапора.

15. artobstrel

"23 февраля у здания горсовета в центре Енакиево украинские националисты подняли черно-красный флаг Украинской повстанческой армии." а 24го на фасаде Мэриии Николаева дворняга оставила большую кучу ... новости приблизительно одной степени сенсационности, националисты повесили пришли не националисты и сняли ...

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

у нас чтоб каждый желающий труселя на флагштоке не высушивал первый блок сделали на высоте три метра, без лесенки - не поменять )

• Подобається Подобається x 2
  16. kjk

kjk Дуже важлива персона

1783-1914... потім совєцьким. І більшість населення російська там була аж починаючи із кінця 19століття. Хоча моноетнічно совєцко-російським тільки 1944-1995

17. VasMT

Один прапор. Прапор України і червону шмату.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Прапор України і прапор УПА. Червону шмату вішають на 9 травня у прикордонних до Росії регіонах.:)))

19. Фауст

Фауст Well-Known Member

Это Вы не мне пишите, а kjk :)

20. VasMT

Прапор україни і червона шмата ОУН.
    І як у кожної тоталітарної та фюрерської організації властиво партійний прапор розповсюджувати і на армію, і на країну...
    Щастя, що ОУНівцям не вдалось захопити країну, бо мали би цю червону шмату на всіх щоглах...

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)