День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Що це за маячня?
    Вiдроджуємо кпрс? :wacko:

А молодь чому радiє? :facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 1
  4. Agaton

Agaton Well-Known Member

День перемоги.

60 років тому, 24 лютого 1953 року, за вироком коммунитсічиного суду, після пародії процессу, переможці замордували заступника командувача Армії Крайової генерала Еміль Фільдорфа, пс. "Ніль"

Еміль Фільдорф, біографія:

• Подобається Подобається x 5
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А георгиевские шнурки тебе не погладить? (с)

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

странная история ... выпускать с союза для того чтоб потом расстрелять? скорее это ваши прогибались ...

8. Agaton

Agaton Well-Known Member

Які вони там "наші" ...
    Звичайні виродки на услугах більшовіків. Стьерво значить.
    Етнична приналежність тут ні до чого.

Там його не впізнали - пізніше сам деконспірувався

• Подобається Подобається x 3
  9. artobstrel

поляки? - поляки ...

так а за что сидел? впрочем он белый - пушистый? в Киеве он что забыл? Польша страна хорошая - вопросов нет, но имперских замашек и амбиций у нее до 39 го года было хоть отбавляй ...

10. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну да, у Вас право не знать - прочитайте
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Ministerstwo_Bezpieczeństwa_Publicznego
    а там найдете, кто именно занимался вопросом "государственной безопасности" в созданным Сталином образовании, какое к Польше (как я ее понимаю) отношения не имело:

а работали там конечно поляки, таким же образом, как и русские в Вермахте служили.

С уважением

11. artobstrel

служили, у меня к ним ненависти нет ... ... в жисти все бывает ...

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно...:sorry:
    Є такі,що перемогу червоного окупаційного режиму вважають святом...
    Уявляєте?о_О

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На вашому місці я б був трохи скромніший. Бо кожний українець може запитати росіян, що вони "забилі" в Львові 1939 року? Та і зараз тисячами сидять і української не можуть осилити. Я вже не кажу про решту України. Шта забилі???

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не кожен, Педро.
    А тільки 24 245 українців, які на 1931-й рік поляки пустили пожити у Львів.
    От Ваша сім"я коли у Львів жити переїхала?
    Ромкова, на скільки я знаю, за клятих сов"єтів із Тернопільського повіту перебралися до Львова. А от за Вас я не знаю. Розкажіть, якщо це не таємниця...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Львів - то таке саме як Київ і Москва, корінних одиниці.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну то треба повернути історичну справедливість. Век зі Львова до свого села. Кому в Рязаньську губернію, а кому в Тернопільску...

• Подобається Подобається x 3
  17. Agaton

Agaton Well-Known Member

А решту, що її зупинили на роґатках, куди хитрі ляхи переселили ?

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, то виявляється, поляки ввели квоту на проживання в Львові! Кожного ранку вистроювали українців і наказували: на пєрвій-втарой расчітайсь!
    Нагадаю вам, Василю, що Галичина на протязі більш ніж 700 років була місцем проживання українців, поляків і євреїв. Була невелика німецька меншина. То що Львів був в основному польськомовним нічого не говорить. Число поляків визначають по числу римокатоликів. І знову... ваш покірний слуга, наприклад, відвідував Катедру.
    Коли я вчився в медінституті, в мене було по крайній мірі 5 професорів, які закінчили університети при Польщі. Якість їх викладання не можна було прирівняти до російського чи креольського сміття.
    Більше того, знав в Львові багато українських сімей які там мешкали з діда-прадіда.
    За мою сімю не буду говорити, але брат мого батька був доволі високопоставленим офіцером польської поліції. Ледь втік до Австралії від москалокомуняцьких звірів.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Було би не зле. Всерівно у нас в довоєнних будинках більшість це або нащадки росіян, або банки-установи-офіси. І не одним же Львовом обмежуватися. Схід-південь-центр очистити від понаїхавших, особливо Крим.

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

І взагалі, коли йде мова про конкретно про місто Львів, то етносом який найбільше вклався в розвиток Львова це були безперечно австрійці. І те як поляків посунули зі Львова в 40-х, подібне на полонізацію Львова після 1918-го.

20. artobstrel

не говорите глупости не было никакого оккупационного режима, он не возможен на территории которая не является суверенным государством, Галичина - все время была под кем-то кто-то был лучше, кто-то хуже, остальная Украина сменила вывески "российская империя" на "СССР" и дальше се пошла ....
    ну да их в 39м повыгоняли, заселили украинцами с сел, они вон терь си "здЫбують" ...

а тут пардоньте, не знаю как в остальных орегионазх а Николаев строился как верфь российская, и понагоняли туда люда всякого мастерового с Россииских территорий, а до того как бы ничерта там не было, по всей области было пару козацких хуторов и не более ... так когда позаселяли? Крым всю жисть был росийским, с хрена Хрушев его отдал не понятно, разве чтоб для удобства в коммуникациях, теперь почему то истово считаем его своим, особо не возражая против подачек "прАклятага сафка" ... так что как и с полонизацией ЛЬвова и украинизацией Крыма - все одно, ну было и было, теперь имеем то что имеем ...

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

кроме того что он выходит польский город .... хотя для нынешнего статуса это как бы ничего не меняет ....

гнались?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)