День Перемоги - це свято?-2

Discussion in 'Політика і політики' started by ADMIRAL, Apr 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто такий Армстронг? роверист? луноход? саксофоніст?що то за вуйко, шоб нам розказувати, що таке УПА? Чому я повинен в якогось Армстронга питати, кого мені поважати? Та як хочете знати, я навіть на празник ніколи з ним не ходив і горвки не пив. Запитайте поляків, угорців, чехів, чи відзначати 9 травня.
    Вони вам скажуть... доженуть і ще раз скажуть...

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

10 років...
    На жаль я програв.
    Мух було більше(с).

Last edited: Feb 2, 2013
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Так я ж не заперечую що ОУН співпрацювала із Німеччиною. Самі ж тут приводили листи Коновальця (якщо не помиляюся) де він висловлював надії що через 2-3 роки почнеться війна німців із союзом в якій є шанси на створення української автономії та армії. Значить не планували вони в 1941-му воювати із німцями. А Бульба-Боровець не був в ОУН, його партизанщина була без якихось стратегічних планів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що є показово... про людей ні слова!!!

від сошка - до бомби.... іншими словами від працівника-господарника - до у монстра, що всьому світу погрожує бомбою. Прогрес, який веде до загибелі мільйонів людей.

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як без планів? Ви стверджуете, що Боровець був таким собі Портосом який б"ється тільки тому, що б"ється? Заради самої бійки??? :)))
    Розсмішили...
    От Боровець якраз і боровся за Українську Державу "без совітів і всіх ворогів" - УНР. Не за соціалістичну партійну диктатуру Бандери, а за Українську Народну демократичну Республіку. За що і поплатився ві тих самих бандерівців.
    Але зараз не про це. Я про створення УПА.
    Так от, створити свої загони змогли всі, хто хотів, крім ОУН. Питання: якби ОУН почало створювати свою армію навіть в 41-му році, якби ОУН відійшло від авторитаризму і тоталітаризму в керівництві, пішло на співпрацю із іншими визвольними рухами, навіть не воюючи із німцями, яку армію могла мати Україна в такому разі? Отож...

6. Romko

Як набридла та тупа совкова маячня...
    Плоски комуняцький міф.

7. kotov

kotov миється в бані

А это хотелось бы делать вам? Поэтому у вас её и отобрали.
    Но что делали ваши "рацівники-господарники"? Польским быкам хвосты крутили? Что бы было с вами при фюрере. Или вы бы его "забороли"?
    Не героизм и верность идеям заставляла сидеть в схронах ваших "героев". СТРАХ - цэ круче любой идеи. Но будь у Бандеры такие же возможности, как у Сталина, он бы всех в крови утопил, но "бомбы" так бы и не сделал.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

По-моему вся эта возня, вокруг липового героизма, от тупиковой ситуации. Типа, коротаем время на вокзале и ждём каждый свой поезд.
    У нас есть улица Адм. Октябрьского. Я знаю, что он не мог спасти армию, но он мог застрелиться и не сделал этого. Поэтому его героизм, лично я ставлю под вопрос.
    Кстати, у нас Нахимов, а у Вас кто? Вы памятник Сагайдачному и то смастерили их подручных материалов: в запасниках нашли фигуру "танцующий козак" а в водоканале выпросили кусок трубы большого диаметра. Очевидно понимаете, что любая "оккупация" дело временное.
    Я не горю желанием тащить Крым в Россию - мы им особо и не нужны. Но новые формы союза, искать придётся.

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

За рік буде 70 років совєцькій окупації....
    Ще трошки.

Нові герої поможуть...

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

потому что для того чтоб создать бомбу, средства ее доставки, надо науку довести до определенного уровня, и это в тот момент когда бомба есть только у одного, и учебников по ядерной физике еще не печатали ...

10. kotov

kotov миється в бані

Ещё бы вы нам заводиков понастроили столько же, сколько их вам понастроили "оккупанты". Я удивился узнав, что "Львовский ювелирный завод" был основан в 1944-м.
    Кстати, теперь вокруг него имя Пшонки порхает. К чему бы это? К дождю?
    На русский флот на Украине работало 148 предприятий. Где они теперь? Где судоремонт? Он кормил 20 тыс народу.
    Места в польских уже парниках заняты. Но вопрос о ТС у нас опять будет решать Львов. Вы и дровами протопите. А домну дровами не потянешь. Сколько их остановлено?

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

А кому "доводить"? Ученых на Украине на треть сократилось.

• Подобається Подобається x 3
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В Росії сезонне загострення?
    Всюди святкують День Бабака, а вони Волгоград у Сталінград перейменовують? Назвали би краще Бабакоград - ото була би світова сенсація. Нє?

12. Romko

Имперский Культ Бойни

13. artobstrel

бросьте вилку и отойдите от розетки ...

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

вызываить антирес вот еще какой розрез - как у их там ходють бабы? в панталонах али без? ......

• Подобається Подобається x 2
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вранці дружина "у фоновому режимі" почула з "ящика" про совєцького генерала, який:
    1. Своєрідно відреагував на наказ вивести свої війська з Афгана - він наказав видати зброю стройбатівцям і кинув їх у бій
    2. Отримавши після цього призначення у Польщу, знову відмовився вивести звідти війська і закрутив таку бучу, що після цього поляки висунули вимогу або негайно виїхати, або (в разі зволікання) сплатити гроші за користування дорогами.
    Хєрой хрєнов!

15. artobstrel

вилку таки не бросили ... а ведь я предупреждал .....

16. Romko

Вам.
    Для поднятія бойового духа.

То не якась там совєцька армія....

17. zherech

zherech Well-Known Member

Якась там совэцька армия в итоге показала бравым ребятам из Вермахта,сс и люфваффе где раки зимуют. И это неоспоримый факт. История обратного хода не имеет.

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

Я удивился узнав, что "Львовский ювелирный завод" был основан в 1944-м. Во Львове много заводов после 44-го построили,только вот после 91-го,когда помахали флагами,покричали,снесли пару памятников и эти заводы помаленьку развалили,разворовали. Ну это наверное сделали в пику клятым москалям:)))

18. Romko

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

В аналогії з виборами 2010, Боровець проголосував противсіх, а ОУН за менше зло.
    Звідки ж я знаю. Історію не перепишеш. Спочатку виглядало на те що німці дотиснуть СРСР, тому ОУН взялося за адміністративно-просвітницьку діяльність, видавництво літератури...
    Потім ситуація помінялась, англо-американці в Італії, Африка програна, Тихий океан Японія здає, СРСР наступає назад. І завдання очевидне - підготуватися до протистояння із совєтами, з німцями мінімум конфліктів.

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

По всьому СНД після 91-го позакривалося купа заводів.

20. Romko

Окупація...
    Перепис 1989 року показав: у місті Львові на 800 тисяч його мешканців припадає 100 тисяч москвинів.
    У Львові кажуть: до десятої години вечора у місті панують Українці, після десятої — і до самого ранку — москвини.
    На проспекті Свободи — на цьому серці Львова, його скверах, часто можна бачити безліч москвинів — п'яних, обіссяних, які валяються на газонах, лавках...
    Останні президентські вибори показали: москвинів в Україні 12.5 мільйонів.
    Саме така кількість проголосувала за Новообраного, промосковського...
    Москвини вибрали “свого”...
    Українці ж, у своїй Богом даній країні знову, вже вкотре, залишились на узбіччі...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)