День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Езус! да это просто прорыв в идентификации .. как я не додумался ... +100500

• Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Повна аналогія з професійними комуністами.
    Здається - з Жванецького -
    Ти хто? Я - токар! Я - слюсар!
    А ти? А я - комуніст! Мені платять за переконання!

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

цей той во - опять "здибует" ?

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Недобре звалювати на купу тих хто сидить на шиї у народу - тобто чиновників високого рангу та їх сімей, і просто людей які мають специфічний менталітет, або з тих чи інших причин ненавидять певну країну. На шиї у нас сидить сім'я Януковича, Фірташ, Ахметов - вони 'професійні українці'? Не здається вам неправильним прирівнювати національність до злочинців?

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Та ні, це список тих, чия смерть на совісті німців і росіян... бо якщо на сході там вже сформувався рабський менталітет, де за 20 років знущань люди стали готовими віддавати своє життя за продовження цих знущань, то у випадку з цим списком все простіше. Особливо жалко сім'ї тих кого мобілізували в 1941... Прийшли совєти, забрали землю, забрали худобу, розстріляли священників, забрали сина який десь на сході потім помер... Що цим людям святкувати 9 травня?

5. zherech

zherech Well-Known Member

У всех был выбор. Можно было дезертировать,перебежать,сало в схроне втихаря кушать,а эти люди из списка из Тернопольской области-действительно герои.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А для більш ніж трьохсоттисячного українського вОїнства, яким всенароднообрані врізали всі пільги, не піднявши зарплатні, вчинили правильно7 Вони не сіли на шию? Чи в армії України служать інші українці, аніж ті, за кого Ви тєльнік дрете?
    Крім тих, кого призвали в 41-му, є ті, кого призвали в 44-му. Ба більше, серед них є величезна кількість тих, хто повернувся. В 45-му, в 46-му, в 47-му... В них теж склався рабський менталітет? За рік-два? Я Вам можу підкинути лінк на сайт, де зібрані всі нагороджені орденами і медалями українці. І серед них теж є призвані в 44-му. І в 45-му... Вони геройство проявляли теж через рабський менталітет?
    Відкинувши всі ідеї та ідеології, та порівнявши цифри, до яких у нас із Вами спільна любов, стає явно, що в УПА, на фоні винищувальних загонів, на фоні нагороджених за Чин в Червоній армії, на фоні призваного "стройового" населення заходу України, зголосилась мізерна кількість населення. Це як пояснити?

7. sad

sad Well-Known Member

Як припущення.
    За "Чин" в УПА не нагороджували ?
    Помиляюся ?
    :ireful1:

8. kotov

kotov миється в бані

Почему УПА - сразу герои? Других нет? Кому они нужны, кроме Львова? Бои за "избушку лесника" приравняли к Сталинграду?
    В.Кук: .. 60% только и думали, куда бы удрать из этой УПЫ. Илюша Оберешин тоже герой?
    Сидели в схронах и фюрера назад ждали. Зато теперь красиво звучит: гауптман СС, герой Украины Рома Шухевич.
    Я поглядел вашу "баню". Сплошные "нацисты-фашисты". Вроде ваши, должны быть? Или пчёлы против мёда?

9. sad

sad Well-Known Member

Вот и оставьте их в покое.

10. VasMT

Нагороджували. Із запізненням, правда. На два-три роки, але це припустимо, з огляду на відсутність фінансування.
    Але я хотів співставити всю чисельність УПА, до чисельності тільки нагороджених солдат і офіцерів ЧА, призваних з України.
    І випереджаючи Ромкини прокльони хочу нагадати, що склад Українських фронтів, які добивали Вермахт, був в основному із українців. До того ж із українців призваних в 44-45 рр. І саме із західних областей України.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Люди воевали. Как они туда попали, разговор третий. Но воевали. И те, кто действительно воевал, приравнены в правах и льготах к Ветеранам ВОВ.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

москалі.

поки українці добивали вермахт...

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Совки,звичайно.
    А,хто ж іще?
    Совєцька доблєсна армія.

13. kotov

kotov миється в бані

Несколько фронтов и флот освобождали Украину.

"УПА от первого лица" - В.Кук
    "Записки партизана" - С. Ковпак
    "Украинский национализм" - Дж.Армстронг....(супер, кстати - без идейных соплей, всё по полочкам разложил).
    ...где воевали? В "учебнике истории" времён Ющенко? Почему в польской Википедии черным по-польскому написано: "Бандеровцы - людобойцы....". Кстати, там же, Галичина названа Малопольшей.
    Впрочем, вам виднее. Я просто спросил. Однако, мы и драпать умели и воевать...

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А щось крім збірника казочок "Історія серсер" ще читали?
    Бо тупість так і пре.
    Як там Чебурашка поживає?
    Далі переконаний,що УПА півтора мільйонів євреїв вирізали в Одесі?
    Чи кількість збільшилась?

15. VasMT

Просто воевали.
    Эх-хе-хе...
    Если бы все так просто было...
    Это только чуваки из "Свободы" умудрились всю правду-матку об УПА и ОУН вместить в восемь страниц "пособия" для 10-11 классов...
    Просматривается аналогия с "Кратким курсом...", таким любимым паном Ромком. :)))
    Что, собственно, еще раз подтверждает идентичность большевизма и национализма.

16. sad

sad Well-Known Member

Чуваки из "Свободы" никогда у власти дальше местных советов не были и потому ничего в учебники они вместить не могли.
    И потом что Вы имеете против если это наша история ?

17. kotov

kotov миється в бані

Только что ознакомился с историей от Власова для 8-го класса. Что сказать.... Тупість так і пре. Очень понравилось то, як Махмуд-Гирей в "украинской армии служил". Збірник казочок "Історія серсер" - померк!

Про евреев Вы себе явно льстите! Почикали, конечно, кто спорит, но меньше! Впрочем, как рыбак рыбака, понимаю.)))

Давайте так: Вы знаете что я скажу, а я знаю, что скажите вы. Так что пропустим этот "рабочий момент")))
    .

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не лише німецьких жінок. Так було по всій Європі, де ступав сапог солдата асфабадітєля.

Я розмовляв з свідками тих подій, то був жах.

Тому совєтску армію, яка ніби-то карала фашизм, ставлення було дуже погане. І то всюди в Європі, без виключення. Тому всі так дружньо і з радістю повискакували з варшавського договору...

19. VasMT

Это Вы так думаете...
    А вот Львовская рада взяла и издала "пособие" по истории Украины для 10-11 класса, уместив ВСЮ ПРАВДУ об ОУН и УПА в восемь книжных страниц. Взгляните...

Абсолютно ничего. Вот только видите ли, маркиз, какая фигня, не удается загнать историю в восем страниц. Потому что это уже не история, а "Краткий курс...". А влияние майнкампфов и краткихкурсов на страны и государства мы уже проходили. Хотите еще раз? Я - нет. Поэтому либо давайте всю историю преподавать, либо перестанем давать ей политическую окраску.

20. sad

sad Well-Known Member

Это еще почему ?
    Можно даже историю нескольких веков кратко изложить одним абзацем. Вот помню когда мы учились в школе так и было.
    Один абзац от распада Киевской Руси до Переяславськой рады. Очень лаконично было изложено.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)