День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю,продовжуєте молитись на педераста?
    Радієте далі,що. ваші гниди закатували отих дітей?
    Я того не прощу ніколи...оті слова про фальшивку.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Яку фальшивку?

3. Romko

Стаття про закатованих дітей-інвалідів в вашому постсовдепівському концтаборі..

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

По-перше, українці в той час під поляками не жили. Жили разом з поляками...
    Зрештою, прочитайте останні дані істориків (якщо осилите, бо подається українською). Прочитайте, зким воював Хмельницький і на кого працював...

Князь Ярема Вишневецький проти Богдана Хмельницького
    Ірина Кривенко. The Epoch Times Україна

На тлі хвалебних фільмів і досліджень про Богдана Хмельницького критика на його адресу може здатися дивною і, можливо, незрозумілою. Історія, як відомо,складається не тільки з фактів, але також з їх інтерпретацій, і, крім того, часто є розмінною монетою в руках політиків. Тому альтернативний погляд на цього історичного «героя» не тільки має право на існування, але також доповнює цей образ фактами, що замовчуються. Переглянувши факти і докопуючись до справжніх мотивів вчинків Богдана, ми можемо побачити, що ж насправді рухало українським героєм і від кого ж «звільняв» він українські землі. На це проливає світло його зіткнення з Яремою Вишневецьким, яке ознаменувало поворотний момент у «Національно-визвольній війні» Хмельницького, поклавши насправді кінець внутрішньонаціональній ворожнечі, різанині й пограбуванням.
    http://www.epochtimes.com.ua/ukrain...neveckyj-proty-bogdana-hmelnyckogo-72446.html

5. VasMT

Щось я не второпав...
    Хто говорив про фальшивку, кому Ви не простите, який концтабір...???
    Ви мене маєте на увазі?
    Щось я не пригадую такого...

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Етот дєнь ви прібліжалі как моглі.Тьфу.
    memorial.kiev.ua/genocyd-ukrajinciv/koncentracijni-tabory/1117-dytjachi-konctabory-v-ukrajini-komunizm-shche-zhyve.html

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тема "День победы - свято"

хиба шо "украинцев" в вашем понимании, а так тут уже приводилось сколько процентов и за что - похоже на правду ...

8. VasMT

А-а-а-а...
    Ви про фальшивий документ генеральної угоди між НКВД і Гестапо...
    Ну і що я там сказав про дітей? Щоби спокутувати...

9. artobstrel

.... это не похоже на правду ...более того считаю это мягко говоря - не правдой ...

не смогу кровавый труп ленина меня за это покусает - боюсь ...

кому? все понятно и ничего удивительного ...

да не бывает героев все так или иначе чимось рухались ...

• Подобається Подобається x 3
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Перемога німців на сході, фронт із заходу, план маршалла, НАТО, і тд. Але то занадто неймовірно.

11. Pedro

Згідний, коли вивчати історію на основі Краткага курса. Коли всі українці кричали: навєкі з брацкім російскім народом (коли Росії як держави ще не було).
    Ви знаєте, коли я приїхав в Австралію після десяти років роботи стоматологом, мені дозволили знову розпочати навчання з 1-го курсу. Найбільш вони зі мною намучилися, щоб я забув те фальшиве знання зі стоматології що я одержав при совку. А вчив нормальної стоматології.
    Так що слухайте свого вождя: вчитись, вчитись, вчитись...

12. VasMT

Чий фронт? Американців, англічан???

Стопулово неймовірно...
    Особливо, якщо вірити одному із кращих друзів українських націоналістів Г.Гіммлеру

Schon in ganz wenigen Jahren - ich stelle mir vor, in 4 bis 5 Jahren -
    muß beispielsweise der Begriff der Kaschuben unbekannt sein, da es
    dann ein kaschubisches Volk nicht mehr gibt (das trifft besonders auch
    für die Westpreußen zu). Den Begriff Juden hoffe ich, durch die
    Möglichkeit einer großen Auswanderung sämtlicher Juden nach Afrika
    oder sonst in eine Kolonie völlig auslöschen zu sehen. Es muß in einer
    etwas längeren Zeit auch möglich sein, in unserem Gebiet die
    Volksbegriffe der Ukrainer, Goralen und Lemken verschwinden zu lassen.
    Dasselbe, was für diese Splittervölker gesagt ist, gilt in dem
    entsprechend größeren Rahmen für die Polen.

• Подобається Подобається x 3
  13. zherech

zherech Well-Known Member

Если это Вы про меня " махаетэ червонымы шматами", то лично я не махаю. Я у меня очень много дел в жизни,кроме как флагами махать. Я работаю,плачу налоги,воспитываю троих маленьких детей,сегодня вот переехал в новую квартиру,которую мне дали в Люберецкой администрации. Короче у меня нет времени флагами махать. А красный флаг,как флаг Великой Победы я уважаю!

• Подобається Подобається x 5
  14. Rogers

Rogers Well-Known Member

Интересно ,Вышневецкий хоть догадывался что он украинец ?

:haha:

• Подобається Подобається x 4
  15. Romko

А червоний прапор,як символ окупації я зневажаю.

16. Rogers

Rogers Well-Known Member

мамадарагая, сколько же людей за 10 лет работы вы замордовали своими неумелыми руками ! :crazy:

Останнє редагування: 20 січ 2013
  17. artobstrel

ну не хуже гебельсовской листовки я думаю ...

как говорит мой постоянный врач-стоматолог в старину их и за врачей не считали, а делами зубодробильными парикмахеры занимались, ну то таке ... спорить не буду вам в этом случае виднее, про больничку в целом я уже говорил, у нас советская была на 10 порядков лучше чем нонешняя (тогда хотя бы не обдирали до нитки и диплом не стоил 15 штук баксофф) это из личного хотя всем свое мнение ...
    вот оно как было то во времена былинные, один народ жил от Збаража до Твери, теперь с одной стороны свидомиты неразумные коие себя тЫтульными кличут и вопят, с другой балалаечники косоворотные которые всех нагнут ....

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

вот уперлись, прекратите нести эту чушь (это про вождя) не бывает белого и черного, оно все серое гдето светлее гдето темнее, -
    .... ну и свидорогули канешно ...

18. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Как же без темного властелина?
    Бандерлогов то пугать чем-то надо :)

19. Pedro

Ви знаєте, ви мене дивуєте. Я не дивуюсь тому робертсу чи роджерсу. Ну неграмотна людина, що поробтите. Я не дивую Василю, бо він в своїй українофобській люті поставить одобрямс будь-чому, що висміює українство. А ось ви... Хоч би подивилися, що той мудрець зкопипастив.
    Ось початок біографії Яреми Вишневецького:

Ярема Вишневецький Походив з литовсько-руського князівського роду Великого Князівства Литовського, син київського каштеляна Михайла Вишневецького і Раїни Вишневецької-Могилянки. Сирота у віці 7 років, він був вихований дядьком Костянтином Вишневецьким. Вчився в єзуїтському колегіумі у Львові, потім вивчав військову справу в Нідерландах, Італії та Іспанії.

Як могла людина воювати проти Хмельницького, коли вона помела в 1404 році?
    Та хоч провірте, адже не всі галичани дурні, а росіяни апріорі супермудрі...

20. zherech

zherech Well-Known Member

Вот видите. Сами же и признаете,что это неимоверно. Немцы свою Перемогу прошляпили в 42-ом,да и сомневаюсь я ,чтобы они наших предков победили. . История обратного хода не имеет.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)