День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Э господин Полковник,сразу видно что вы не в курсах жизни Западных украинцев.
    Ну да это и понятно-без претензий,попытаюсь объяснить.
    Вот люди жили при Австро-Венгрии-жили не плохо,конечно не так как хотелось-то есть не зависимо и в своём государстве,потом попали под поляков-там уже хуже стало-больше притеснялись и т.д.!Но самые страшные времена настали-когда пришла соковая власть,со своими демонскими порядками-люди просто были ошарашены-им такого даже в страшных снах не снилось и понеслось-всю интеллигенцию в сибирь,не так думающих в ГУЛАГи,что кто то не так сказал-в тюрьму,другие без вести пропали.На Зап.Укр. люди всегда были сильно верующие-и тут их унизили и запретили даже в бога верить.Началась война-тогда большевики начали истреблять людей в тюрьмах-куда их посадили не за что.Пришли немцы-хоть и нацисты-но при них людям на много лучше жилось и верить в бога можно и репрессий не было,да и налоги-не как при совковых освободителях,по легче было.Я уже молчу как после войны операцию- ВИСЛА проводили и про отношение к украинцам, жизнь голодную,налоги и т.д.
    У меня к вам вопрос-господин Полковник!
    Так вот если бы ваша семья были украинцами и жили бы в Зап.Укр.-как бы вы поступили тогда и был бы этот день для вас праздником?[​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  2. Spika

Spika Well-Known Member

А у патриотизма бывают идеологические разновидности? Ну, там - советский, фашистский, галицкий, малороссийский, великороссийский... Любовь все таки слепа или переборчива? Пусть даже любовь к Родине.

• Подобається Подобається x 2
  3. premium

premium Well-Known Member

з нацистом табачником і бандою регіонів при владі - ВЖЕ НЕ СВЯТО!!!

• Подобається Подобається x 4
  4. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Обвинение серьезное! ФАКТЫ В СТУДИЮ!!!

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А МВСУ є спадкоємецею НКВС?

6. Yaris

Yaris Well-Known Member

Я скажу тільки за специфіку мого регіону. Що нам принесла перемога фашистського режиму Сталіна на Донеччині
    Голод 1946 року штучний( на Галичині завдяки діям УПА його не було),результаті загинув мій дядько Михайло. Масові розстріляні на Рутченково(зараз це Текстильщик) колишніх полоненних червоноармійців. Це свідчення моїх родичів.:sad:
    Зрозуміло коли для вас Сталін герой ви будете це заперечувати.А після цього сумління вам спати не буде заважати,якщо у вас воно є?Правда про цю "переможну" війну страшна.

Останнє редагування: 20 кві 2010
  7. VasMT

А мій дід Василь загинув завдяки діям УПА! Я тепер при кожному згадуванні про цю організацію підскакувати мушу? Чи зубами скреготати? Чи того діда в мазепенці копати при зустрічі?

• Подобається Подобається x 1
  8. Yaris

Yaris Well-Known Member

Радянські військовополонені, які пройшли нацистські табори попали потім всі в сталінськи. Я спілкувався зі свідками,ці діди розповідали як це було.
    А штучний голод 1946 це визнаний факт. Це можна абстрагуватись,коли про це пише історик,а про те мені розповідає ще живий батько.
    Це випадково!? Ні це система знищування власного народу.
    А що ви пропонуєте.Да зравствует товарищ Сталин!
    Ще був голод 33,і це пройшло через пересічну родину на Донеччині.
    Звичайно онуки партноменклатури та НКВС будуть розповідати,як все було офігенно у них в родині,але як жил простий народ,як на Сході так і на Заході нашої Батьківщини... Правду не сховаєш

---------- Додано в 02:29 ---------- Попередній допис був написаний в 02:15 ----------

Справжня любов поєднується з мудрістю.
    В моєї родині не було вояків УПА,обидві мої діди воювали в ЧА.
    Ну не треба казати,що вони воювали за Самостійну Україну. Вони боролись за Радянський Союз. За Сталіна.
    Я їх люблю і не засуджую,їх просто обманули.
    Ну ладно був прес пропаганди,вони просто не знали правди. А як сучасна молодь може виступати за кривавого покидька Сталіна Леніна?!
    Це вже не політологія,а як миніум патопсихологія якщо не психіатрія.:crazy:

---------- Додано в 03:15 ---------- Попередній допис був написаний в 02:29 ----------

Ні тоді в Росії це був лише торговий прапор.а державний
    http://http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%B3_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8

• Подобається Подобається x 7
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Погляд з Росії...

• Подобається Подобається x 8
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А вам не набридло, Полковник? В нас, на ЗУ народ і сам знає що празнік а що не празнік. Так що нам не треба московських гостей "для прасфєщєнія".
    Хочете когось просвєщати? Просвєщайте ЇХ:
    www.mk.ru/social/article/2010/04/19/471152-izuvechennyiy-ogon.html

• Подобається Подобається x 8
  11. Tanka

Tanka Well-Known Member

Свято це може бути тільки у контексті завершення війни. Бо завершення кривавой,
    безпрецедентно тупой м'ясорубки - це, звісно, свято. Але називати це "побєдою" - це просто нагла наруга на мільйонами загиблих кинутих на цю бійню. Навіть, для СРСР це ніяка ні побєда, бо втратили найкращий генофонд, який так і не регенувався з часом.
    Держава повинна захищати людей - СРСР з цією задачею не впорався,навпаки - заплатив за право називатися 1/6 частиною суші ціною людей, втрати яких перевищує "переможених" в декілька разів. Так що називати це перемогою це дійсно - пляска на кістках, навіть більше, це спроба закріпити у суспільній свідомоісті, що це правильно, що перемога за будь-яку ціну за для збереження чи загарбання теріторій це нормально, що життя людини нічого не варте.

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Во Львовской академии сухопутных войск - горячие деньки. Вот уже две недели, помимо учебы, идут последние приготовления к грандиозному параду, посвященному Дню Победы, который пройдет в Москве. Для молодых курсантов из Львова - это дебют.

Журналисты побывали в военном вузе и увидели, как проходит последняя подготовка к важной поездке.

Во Львове дождь. Но во дворе Академии сухопутных войск звучит музыка и весело шагают молодцы в военной форме.

- Парни очень гордятся тем, что будут представлять страну на параде в Москве, - рассказывает «КП» замначальника академии по воспитательной работе Юрий Гусар. - Желающих пройти по Красной площади было немало - 5 человек на «место». Но выбрали лучших. Во-первых, главным критерием был рост парней - не ниже 180 сантиметров. Во-вторых, курсант должен иметь хорошие оценки и отличное поведение. Всего в Москву едут 75 человек
    http://kp.ua/daily/200410/224430/

• Подобається Подобається x 3
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо відкрило документи, то ні! ...

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Можете не святкувати день УПА...

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Готуються до показухи?

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Усі повинні бути ІСТИННИМИ АРІЙЦЯМИ, Ой ні МОСКАЛЯМИ, ой ні ...!
    Про що це Ви?

• Подобається Подобається x 1
  14. http://www.ntv.ru/novosti/191184/

• Подобається Подобається x 2
  15. Pedro

Ні, до дуполизання.

• Подобається Подобається x 6
  16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Цікаво, а за Латвію, за Естонію, за Литву, за Грузію, за Білорусію москалі самі будуть "шагать"?
    Лвівські курсанти... Це не просто так, навмисно щоб принизити. Той міністр ЗС України Єжель - безпринципна шмата! Краще купувати газ по домовленій ціні, ніж плазувати перед сусідом.
    19 років незалежності, не їздили, тепер раптом вже їдемо до Красної площі. Невже це так необхідно, мало параду в Севастополі і Київі?

Останнє редагування: 20 кві 2010
    • Подобається Подобається x 6
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Где, где у Вас, Пан Педро??????
    :haha::haha::haha:

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

Кого именно?
    Пана Педру?

• Подобається Подобається x 4
  18. premium

premium Well-Known Member

табачник регулярно заявляє про вищість всього російського і неповноцінність українського і галицького, а це чистий нацизм, за визначенням

всоте цитувати нацистські статейки табачника нема потреби, з ними можна у вікіпедії ознайомитись, на сторінці нациста табачника

19. Pedro

Я дуже радий, Полковник, що примусив вас так щиро сміятися.
    Але коли заспокоєтеся від сміху, то задумайтесь. Західна Україна - це МОЯ земля!
    Я там народився (не в якості окупанта і мої батьки не були послані мордувати місцеве населення. Навпаки, вся моя родина боролась проти непроханих гостей різного ґатунку).
    Я прожив там більш ніж половину мого життя (не в якості окупанта).
    І, думаю, що Бог дасть, що я закінчу своє життя і буду похований на цій землі (не в якості окупанта з червоною зіркою на надгробку).
    Тепер продовжуйте сміх...

20. VasMT

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)