День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І знову плакатик...

Так за кого воювати будете, понятно - за Севастополь. От на чиєму боці? )

• Подобається Подобається x 1
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

За подібні слова один поважний німець чуть не поплатився репутацією - мусив ибачитися перед Євросоюзом. Він заявив, що гордиться, що він німець!

Ви більший націоналіст!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм....:scratch_one-s_head:

4. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

А кто с кем будет воевать!!!???

5. Un.Known

:))

Швиденько втікли.

Так ви ж давєча життя своє за щось там віддавати хотіли. Чи ви може в знак протесту, не дивлячись на мир і невоєнний стан?

Мда, дві сторінки теми і забули, з чого почали...

• Подобається Подобається x 2
  6. ADMIRAL

Излагайте, пожалуйста, яснее: куда я, по вашему: "Швиденько втік" и в знак протеста против чего?

7. Un.Known

ОК.

Декілька сторінок тому ви розпинались, що за свою Родіну віддаште життя. (Потім, вияснилось, зрештою що Родіна у вас у серці). Потім кордони Родіни у вас розсунулись (чи мо" зменшились) до розмірів Севастополя. А тепер бачу, що ви не тільки життя - ви воювати взагалі не збираєтесь (пацифіст в нас Михайлович). А для чого тоді життя віддавати?

Чи ви у лозунгах заплутались?

А знак протесту... отож бо й воно, я вже питалась вас - проти чого тут виступаєте, взагалі?

• Подобається Подобається x 5
  8. ADMIRAL

Это у вас такая форма общения- вопросом на вопрос!?

Ответьте, наконец ,четко на четко поставленный вопрос:"Кто с кем,по вашему будет воевать!!!???"

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви молодець, Un.Known...
    Я Вам віддаю шану... Як попиздіговорити, так тута їх безліч... А ось для України щось зробить... Маю честь... Пані!!!

• Подобається Подобається x 4
  10. Un.Known

Адмірале, та це ваша форма спілкування.

Це я вас питалась, за кого і з яких причин будете життя віддавати (вас за язик ніхто не тягнув). З того часу хіба плакати і лозунги, а відповіді - не дочекалась...

Дуже героїчно і красиво звучить - "життя віддам!". А питаєш за кого - нема відповіді...

Щоб було зрозуміліше - мене зацікавила ваша фраза "За Родину жизнь отдам!" А Родіна ваша - то СРСР, то в серці вона у вас, то Севастополь... незрозуміло просто, за кого життя пропонуєте.

Я не дорослА ще, мабуть, віддавати життя за Батьківщину, зрештою, я мама, тобто варіант в мене єдиний поки що...

11. VasMT

Коли в мене не "спрацювала" п"ятисотка, Бігме, сидячи на ній згадав маму і покійного батька... Родіну, Батьківщину, Вітчизну, Лєніна, Сталіна, Ющенка, Януковича(не актуально було)... Не згадав... Бігме... Певно я манкурт або запроданець

• Подобається Подобається x 6
  12. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 7
  13. VasMT

Слова Богу виграв... !!!

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм... По Вашому,львівська кав'ярня(ЛФ) є саме тим місцем,де в даний час потрібно віддати життя за Україну?

15. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 3
  16. VasMT

Это, Полковник, только мы поймем, когда ствол в твою сторону не просто смотрит, а и еще шмальнуть может... Тут не просто нюх, этим жить нужно...

17. Gron

Gron тафгай

Це я до того, що СВЯТО, для тих хто пройшов, та іх родичей, все інше .....

18. VasMT

Я в 86-му став кращим КВ полку... Мене, кращого, відправили зі взодом забезпечувати церемонію і святкування... Їм тоді було шістдесять... Я їм вірю... Я їх поважаю... Я став в їх стрій...

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

:haha::haha::haha::cry:

Де таку "траву" можна дістати , щоб так вставляла?

20. Полковник

Полковник миється в бані

В чём смысл голосования на данной ветке.
    Как-то вопрос странно сформулирован.
    Надо ли обсуждать?
    Да - надо обсуждать, передавать молодым ту ПРАВДУ, которую сейчас хотят грязными руками замарать ревизионисты истории всех мастей.
    Нет - не надо обсуждать. И так для здравомыслящих людей ясно, сто это наша Победа.

НО, думаю я, что те, кто тут проголосовали за "НЕТ", больше всего её и обсуждают.
    У них иная логика.
    Не?

Результати опитування: Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?
    так [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] 64 - .76%
    ні [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] 70 - 24%
    Голосували: 134.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)