День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Артобстрєл, ви з логікою дружите?

От скажіть, хто, крім совка святкує день перемоги? Чому не святкують ні Польща, ні Чехи, ні Словаки, ні Австрія? Що? Всюди живуть там націоналісти? чи фашисти? чи ті країни не потерпали від фашизму?
    І то при тому, що їх ніби то визволяли від фашизму. То ж чому вони не святкують своє визволення і перемогу над фашизмом? Ніколи не задумувалися?

• Подобається Подобається x 4
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ніколи, головне обісрати українців, на інше вже просто часу нема

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Найкращий допис у гілці. Власне, після цього допису гілку можна закрити, бо ніякої конструктивної інформації вона не несе.

• Подобається Подобається x 3
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага

1. в СССР война шла на уничтожение, на полное лишение государственности, национальностей и т.д. - не протекторат, как в Европе, нацисты славян считали низшей рассой потому Победа имеет особое значение для победивших ...

потому что никто из них не победил нацистов, Чехию-Словакию взяли молча, Австрия - сама в объятья кинулась, Польшу сожрали не чавкая ...

не понял это вы к чему? в своем посту выше я писал не про националистов а про долбоёжей таковыми себя называющими ...

ну и чем гордится? кстати 9 мая - Национальный праздник победы и свободы в Польше - государственный праздник, правда рабочий, почему-то поляки "позорный" для любого нацюка день посчитали своим праздником ... в Чехии 8 мая - "День победы" - государственный праздник не рабочий день ... так как там с логикой?
    Мих, никогда не задумывались почему Европа таки празднует ? ;) (опять вы не зная броду...)

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

украинцев ? они то причем?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема там Дня побєди, є день згадки за загиблими.

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

фігня.

війна йшла так само, як в польщі та інших країнах, хто не хотів з фашистами.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

при чому тут гордість? Он юдеї самі не змогли вийти з єгипетської неволі - їх визволили, то вони до сих пір святкують вихід.

• Подобається Подобається x 1
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так вже ліліпутін казав, не суперечте собі

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

:)То я так і не зрозумів, яка наволоч вам більше до вподоби, російська, чи німецька? Наші громадяни якщо б не воювали б на стороні російської наволочі, прийшла б німецька наволоч, а якщо б не воювали б на стороні німецької, прийшла б російська. Куме, ви самі хоч знаєте чого хочете... ?
    Відносно втрат, то ви нікому"очі не відкрили", тут і без вас ясно. Стосовно жертв правиться відправа, але про Перемогу, здобуту такими жертвами тим більше не варто забувати.
    Я спадкоємець по лінії Радянській армії та по лінії УПА. Для мене день Перемоги - це свято Перемоги над фашизмом, як зі сторони Радянської армії, так і зі сторони УПА, яка теж внесла хоч незначну, але свою лепту в цю Перемогу.
    По-перше, Якщо комусь потрібно за щось ставити свічки, то в першу чергу вам, якщо до сих пір Бога згадуєте з малої літери. По-друге, праведний ви наш, відкрийте Біблію і прочитайте, там виразно пише - "Будь-яка влада від Бога".По-третє, ви чітко сказали позорні ветерани. Нагадую не москальське якесь там керівництво, а ветерани. То в чому позор ветеранів, якщо навіть не по своїй волі вони змушені були воювати? Люди щохвилини ризикували життям і в кінці залишились живими, то як їм не святкувати це? Тому припиняйте тупі балачки і розмови про високі матерії. Мова не йде про тих, хто керував, а про тих, хто здобув Перемогу. Прощення в Бога вам потрібно в любому випадку, тому що коли підете "на звіт", євреї вам пояснять детально, що для них означає Перемога над фашизмом, не рахуючи тих, чиї сім"ї фашисти знищили або спалили живцем.

Останнє редагування: 21 кві 2013
  8. artobstrel

я вам привел официальные названия, этих праздников, или Вы это себе доказываете?

бегите из Нарнии и шкаф закройте, какой Путин? какое противоречие ? :wacko:

хто вызволил? сами ушли - ногами, закошмарив фараона, если скажете что Бог, так это не аргумент у юдеев все Бог ...

хФигня, если не читать нацистских идиологов, если читать - то не хФигня, Мих вы постите глупость, и как всегда с уверенным лицом, честно даже лень как то приводить в очередной раз цитаты Адика для чего ему Российская земля, как война в России не будет похожа на войну в Европе и т.д. ...

• Подобається Подобається x 4
  9. PITVAL

PITVAL New Member

А вы всё время о чём? Если нацизм - это дискриминация по национальному признаку, то скажите какие национальные атрибуты вы признаёте национальными украинскими атрибутами : украинский язык, украинскую национальность, жителей украины , как потомков жителей киевской руси. Ответить можете на выбор. Вот и проверим какой вы ненацист.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Артобстрєл, ви з логікою дружите?
    От скажіть, хто, крім совка святкує день перемоги?[/quote]
    Абалдєть!
    Совка вже 21,5 років нема, ніхто його не низив, сам розвалився - так ні, це ж треба з історії різних країн вчепитися і триматися за ганебний період 1917-1991 рр, ігнорувати усе інше і фетишувати навколо дат неіснуючої держави.
    Це що - мережева гра маніяків? Параноїків? Аутистів?
    Давайте святкувати річниці відомих нам місячних затемнень. Була би дата, ритуали придумаємо. Інститути культури пачками випускають режисерів культмасових заходів.

11. artobstrel

не, при чем тут СССР вообще? вы от УНР, Киевской Руси, Запорожьской сечи отказались? СССР - такая же веха истории, ну а насчет "позорности" - риторика ...

12. PITVAL

PITVAL New Member

А кто и в чём отказался ?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, а море роздвінулі руками....

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Знаєте, то тільки там у вас за шапкорада будуть голосувати на президентських виборах, у Польщі після Катині-1 і Катині-2 жоден дурак не назве 9 мая днем побєди.

14. kym

kym Well-Known Member

Значить не дано вам зрозуміти шо і російська і німецька для українця - одинакова наволоч - і те і те окупант.
    Те що по рядянській лініі то і так ясно.... а по лінії УПА на Покрови відзначають.
    "Свято" перемоги на фашизмом відправило міліони українців в сибірські концтабори і ви це святкуєте... коли ви вже з себе цього раба видавите

Значить і фашистська також

Так сказав - бо справжні ветерани відійшли в 10-20 років після закінчення війни. а всякі ряжені до тепер спекулюють на цьому - почитайте ще раз статтю про них.

А отут і собака зарита.... якраз ті хто керував і спекулюють на цьому

15. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Хроника Великой Победы (1401-й день войны):

http://youtu.be/FK5e5qDr4Ck

Берлинская наступательная операция. 22 апреля 65-я армия 2-го Белорусского фронта продвинулась на отдельных участках до 2 км, а 70-я армия — до 3 км. Плацдарм на западном берегу Вест-Одера достиг 24 километров по фронту и более 3 километров в глубину.

61-я армия, 1-я армия Войска Польского и 7-й гвардейский кавалерийский корпус 1-го Белорусского фронта продвинулась на запад до 20—30 километров, прочно обеспечивая с севера войска, штурмовавшие Берлин. 47-я армия и 2-я гвардейская танковая армия вышли передовыми частями к реке Хафель и форсировали её в районе Хеннигсдорфа. Создались условия для наступления на юг (на Потсдам) навстречу войскам 1-го Украинского фронта с целью полного окружения Берлина. 3-я ударная армия завязала бои за городской оборонительный обвод. 5-я ударная армия и 8-я гвардейская армия прорвали внутренний оборонительный обвод. 69-я армия овладела Фюрстенвальде.

3-я гвардейская танковая армия 1-го Украинского фронта, усиленная двумя стрелковыми дивизиями 28-й армии, прорвала внешний оборонительный обвод, перерезала кольцевую Берлинскую автостраду в районе Юнсдорфа, ворвались на южную окраину Берлина и к концу дня вышла на канал Тельтов. Создалась угроза отсечения Берлина от основных сил немецкой 9-й армии. Между войсками 8-й гвардейской армии, подошедшими сюда с востока, и правофланговым корпусом 3-й гвардейской танковой армии оставался узкий коридор в 10—12 километров.

4-я гвардейская танковая армия вышла в район Зармунд (в 10 километрах юго-восточнее Потсдама) и отрезала пути отхода берлинской группировке на юго-запад. Войска 47-й армии, наступавшие на Потсдам с севера, находились в 30—35 километрах от правофланговых частей 4-й гвардейской танковой армии. 3-я гвардейская армия 22 апреля после упорных боев овладела городом Котбус. Войска армии блокировали франкфуртско-губенскую группировку противника с юга. 22 апреля 13-я армия, продвигаясь к Эльбе, прошла за день 45 км и вышла на рубеж Ютербог — Цана — Эссен. 5-я гвардейская армия вышла на рубеж Кирххайн — Эльстерверда. 52-я армия и 2-я польская армия вели оборонительные бои на всем своем фронте.

22 апреля Гитлер отдал приказ 12-й армии генерала Венка, снятой с западного фронта, о наступлении на Берлин с запада и юго-запада.

В течение 22 апреля Центральная группа наших войск продолжала вести наступательные бои на ДРЕЗДЕНСКОМ и БЕРЛИНСКОМ направлениях…

Севернее ВЕНЫ войска 2-го УКРАИНСКОГО фронта, продолжая наступление, с боями заняли на территории Австрии более 30 населённых пунктов…

До Победы оставалось 17 дней!

---------- Додано в 07:43 ---------- Попередній допис був написаний в 07:27 ----------

Мы дружим!!! А вы?

• Подобається Подобається x 5
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

10 травня почнеться наново - До Победы оставалось 365 дней! :mocking: Якщо гілку не закриють. ;)

• Подобається Подобається x 6
  17. forester

forester Well-Known Member

Вот не надо за всех украинцев подписываться. Для Вас, возможно, и нет разницы, но далеко не все украинцы так неразборчивы, как Вы.

Как отправка "миллиона украинцев в концлагеря (и откуда вы всё это берёте? Из пальцев что ли высасываете?)" связана с победой над фашизмом?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та чого з пальця? Є російська народна приказка, що недавно один артіст-гумаріст із Пітєра озвучив: порізав зєлєнь, як українців... чи як там?

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Та звичайно, що ніяк не пов'язана, це ж французи/англійці/євреї/марсіани після побєди і вже остаточного утвердження своєї влади над Україною розпочали масові репресії, розкуркулення і т.д., а зовсім не радянська влада :)

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну то вже альтернативна історія. Реально, у проміжку 1939-1944 німці мало чим відрізнялися від совєтів, відносно українського народу. А якщо він був в НКВД - то скоріше я живу завдяки тому що чекіст який мав знищити сім'ю моєї бабці десь подох.

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Аякже. А серп і молот на фоні планети земля був просто так.

Для мене український народ це український народ. А Ви кодло українофобів, нацменшини, асимільованих українців чомусь вважаєте українським народом. Разговаріваєт на русском, церковь русская, в політікє і історіі у нєго мнєніє как у русскіх, але з якогось дива цей товаріщ думає що він українець. Зберуться отаких совєтів пару рил - і вже триндять от імєні украінского народу.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)