День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Я про хазяїна, а не про національність. Ви все розумієте дуже буквально. :)))

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Дивна у вас звичка коментувати те чого ваш опонент не говорив. :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. kym

kym Well-Known Member

Так ніхто нічого не путає.... це ви мрієте віддати українські землі на заході України бувшому польському окупанту, щоб потім віддати східні землі України бувшому російському окупанту... можу вам тільки сказати українсбку приказку " дурень думкою багатіє"... Ці ваші мрії так і залишаться мріями. а почнете діяти в тому напрямку станете ворогом і будете знищені.

• Подобається Подобається x 3
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы сами обнаружили каких-то "хазяев"... :)))
    О чем тут-же возвсестили - да еще со ссылкой на меня. Любите приписывать другим свои мысли? Не дает спокойно спать отсутствие хаязина? ;)
    Я просто показую - какой глупостью и идиотизмом оказывается посыл о "советской оккупации".
    Имеющий глаза - видит, имеющий мозги - понимает. Остальные продолжают искать врагов. :)))
    Давно не читал подобной бредятины...Весеннее обострение, не иначе... :)))

4. Bambook

Bambook Persona non grata

5. Bambook

У вас навчився, мабуть ;)

О, це у вас виходить ;)

А це дарма ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Дальневосточник

Доречi - може вам, пане Bambook, буде цiкаво - що вiдбуватиметься у Київi 9 травня:

• Подобається Подобається x 4
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ви вирвали з одного контексту одну фразу, з іншого іншу - і зробили вигляд ніби ті дві цитати йшли разом.

УНР підписало із німцям угоду. Військова допомога в обмін на продовольство.

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

В 2015 році підкацапники звалять, може й та клоунада до 9 травня з часом зникне.

8. Bambook

Чому ви вирішили, що це мені може бути цікаво?

9. Дальневосточник

Интересное у вас понимание "военной помощи" - оккупация территории и смена власти. :)

Можу вам тільки сказати українську приказку " дурень думкою багатіє"
    (взято у г. kym'а) :)

Було б не цiкаво - ви сюди б не зайшли.
    Хоча я i не ствреджував, що вам буде цiкаво - читайте уважнiше!

10. Bambook

Я ж і запитав,

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Німці щось може приєднали до Німеччини? От більшовики нас приєднали до Советской России. І тільки в 1922 зробили фіктивну автономію у вигляді УРСР.

12. Дальневосточник

Их намерения более чем понятны - как только оккупировали Украину - сразу сместили "законное" правительство - и посадили свою марионетку - гетьмана. Полагаете - это была "забота" об Украине? :)))
    Да вот только немецкие большевики спутали им всё. :)

13. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

У вас це не вперше. Постійно питати чи ми часом не хочемо назад до Польщі. Вже б і дурнику було б зрозуміло
    що ніхто тут особливо бажання не висловлює, а ви все питаєте .....
    Певно для вас це природно бути під кимось, мати "старшого_брата"/хазяїна.

РОблю лише прості висновки. :)))

14. Дальневосточник

Сколько раз - размазывая сопли и слезы - будут писать об "оккупации советами" польских земель - столько раз будет вопрос - хотите назад - в Польшу?
    Что тут не ясно? :)
    Перестанут писать дурню - отпадет глупый вопрос. :)
    Не приписывайте свои комплексы другим. :)

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Німці виконували те що було підписано. Не просто підписано, а закріплено легальними міжнародними договорами. А от більшовицька орда - окупувала.

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Совєти то здохли, маємо Українську державу.

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Да у вас как были советы , так и остались.Как была Радяньска Украина , так и осталась

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

На жаль, по факту маємо купу пережитків при владі,в системі функціонування держави і в головах багатьох людей. Радує, що їх кількість зменшується поступово, але дуже повільно.
    Я не знаю, скільки ще років треба чекати на очищення від того совкового шлаку. Сподіваюся, що недовго ще.
    Але це швидше в тему "Як викорінити совок".

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Формально РФ правонаступниця СРСР, а не РСФСР; а Україна - УНР а не УРСР.
    Проблеми суспільства все ж з іншої площини.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага как немцы, русские, поляки, автро-венгры, всех блин перезныщили, вот не могу понять исторически преуспели только в участии в различных "геноцидах" (в роли жертв разумеется) , откуда такая воинственность?

вы себя хорошо чувствуете? сравните границы УССР в 1990м году и Украины в 1991м, потом вспомните что независимость Украины провозглашена Постановай Верховной рады УССР, не УНР,
    был отказ от прав УССР, особенно территориальных? вот именно.... вы написали глупость ...

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви вже як в тому анекдоті. Стоїть гуцул на високій горі і кричить до гуцула який на іншій горі: Міську! Чи ти чув що москалі в космос полетіли? Той - всі? Гуцул - ні, один. Місько - і то тобі ще хотілось кричати.
    А серйозно - ми з поляками жили в одній державі більше 700 років.
    Останній раз Західна Україна відійшла до Польщі не в результаті якоїсь окупаційної війни як стверджує таваріщь Ким, а врезультаті постанови міжнародної конференції 1921 року. В Ризі, якщо не зраджує память.

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Відразу видно, що ви в Англії ніколи не були. Бо знали б що там ковбаси нема, хіба що поляки в своїх магазинах продають. Думаю, Москва то є калбасная сталіца міра.
    А щодо окупації? Всяке вторгнення в межі суверенної країни є агресія і окупація. Шкода, що росіяни до цих пір цієї істини не можуть усвідомити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)