День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А как же война между бандеровцами и мельниковцами

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я мислю нравильно, це Вам Ваша свята віра застила очі. Спробуйте вдуматись і зрозуміти:
    1. Чому Стецько проголосив Акт відновлення української держави через тиждень після початку війни? Невже була така КРАЇНА - Україна, що настав час очолювати її і творити владу?
    2. Ким був проголошений Акт відновлення незалежності? Невже пройшли якісь збори, вибори, рефферендум?
    Ні. Самочинно верхівкою ОУН-б.
    3. Куди пішли похідні групи ОУН-івців за спиною у Вермахта і для чого? Для встановлення місцевої влади ,для організації міліції, органів самоврядування. Невже Україна вже здійснилась? Ні ,але владу дай.
    4. Для чого велися бойові дії ОУН із УПА - ПС, ФУР, ВК тощо, знищувались їх лідери та роззброювались бійці, якщо вони вели бойові дії із окупантом і ТЕЖ БОРОЛИСЬ за ВІЛЬНУ УКРАЇНУ? України ще не здобули, а борців за її волю вже почали нищити.
    5. Для чого нищити поляків, мадярів, жидів та ін., населявших українські землі у боротьбі за незалежність? При тому, що та сама Польща пропонувала об"єднати зусилля у боротьбі із німцями.
    6. Чому для втримання влади і зменшення тиску зі сторони ймовірних ворогів ОУН планувало віддати величезну територію із мільйонами українців, ще не завоювавши незалежність?

Цих питань можна поставити багато. Але однозначної і логічної відповіді на них не можливо отримати, поки не зрозуміти єдину річ - ОУН це політична партія із єдиною метою - ВЛАДА. Повна і неділима. І чхали вони на Україну і її народ.
    Я і не намагаюсь. Бо визвольний рух, це не тільки ОУН. І далеко не ОУН. І дякувати Богу, що не ОУН.
    Радянська пропаганда замовчувала цю ганьбу Українського народу.
    Так який рахунок?

• Подобається Подобається x 3
  4. Dred

Dred Well-Known Member

Спробуйте вдуматись і зрозуміти, що ваші фантазії не мають нічого спільного з реальністю :))):))):)))

5. VasMT

Фантазіі? Що фантастичного я сказав? Невже Стецько здобув Украіну, що побіг проголошувати акт відновлення? Невже були знищені всі німці і москалі, що похідні групи не криючись почали створювати органи "управління та влади" на окупованій територіі?
    Мені із Вами взагалі не цікаво спілкуватись, бо знань у Вас катма, а гонору на трьох. Що там із визнанням УПА комбатантами?:facepalm:

• Подобається Подобається x 4
  6. Dred

Dred Well-Known Member

Я так розумію ви сиділи б і чекали поки Україна вам з неба впаде:haha:
    З комбатантами все нормально.
    Розділ II
    Статус комбатантів і військовополонених
    Стаття 43.
    Збройні сили
    1. Збройні сили сторони, що перебуває в конфлікті,
    складаються з усіх організованих збройних сил, груп і підрозділів,
    що перебувають під командуванням особи, відповідальної перед цією
    стороною за поведінку своїх підлеглих, навіть якщо ця сторона
    представлена урядом чи властями, не визнаними супротивною
    стороною.
    Такі збройні сили підпорядковані внутрішній
    дисциплінарній системі, яка, поряд з іншим, забезпечує додержання
    норм міжнародного права, застосовуваних у період збройних
    конфліктів. 2. Особи, які входять до складу збройних сил сторони, що
    перебуває в конфлікті (крім медичного і духовного персоналу, про
    який ідеться у статті 33 Третьої конвенції ( 995_153 ), є
    комбатантами, тобто вони мають право брати безпосередню участь у
    воєнних діях.
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/995_199/page2

А що там з відповіддю із німецького архіву вам ще не прислали?:crazy:

7. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Хроника Великой Победы (1393-й день войны):

http://youtu.be/QECE1bR0J1Q

В течение 14 апреля на Земландском полуострове северо-западнее и западнее КЁНИГСБЕРГА войска 3-го БЕЛОРУССКОГО фронта с боями заняли более 60 населённых пунктов…

На территории Чехословакии восточнее и юго-западнее города ГОДОНИН войска 2-го УКРАИНСКОГО фронта, продолжая наступление, заняли населённые пункты МА-ЗУР, КУЖЕЛОВ, МАЛАЯ ВРБКА… Севернее и северо-восточнее ВЕНЫ войска фронта с боями заняли на территории Австрии населённые пункты ХОХЕНАУ, ГРОСС ИНЦЕРСДОРФ…

Западнее ВЕНЫ войска 3-го УКРАИНСКОГО фронта, продолжая наступление, форсировали реку ТРАЙЗЕН и заняли город ГЕРЦОГЕНБУРГ…

До Победы оставалось 25 дней!

СПАСИБО ДЕДУ ЗА ПОБЕДУ!!!

8. Oxid

Oxid Well-Known Member

І серед росіян є розсудливі

http://555russarda.livejournal.com/31712.html
    Кілька тверезих думок
    :facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не можна святкувати війну, це - зло

• Подобається Подобається x 1
  10. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

11. VasMT

Вам би для початку навчитись втримувати в пам"яті хоча би основну нитку розмови протягом короткого відтинку часу. А далі, при певниїх вправах для розвитку, час повинен збільшуватись, а логіка міцніти...
    Смію нагадати пану, з чого почалась розмова, -
    Ясно, пам"ять не основна Ваша чеснота... :mocking:

И с каждым годом вояк УПА все больше и больше... Парадокс, или закономерность? :mocking:

12. Dred

Dred Well-Known Member

Псевдоветеранів точно більше але не армії УПА а іншої вашої любимої :)
    https://www.google.com/search?q=Фал...ngH8KmtAbvzoDYAQ&ved=0CEYQsAQ&biw=939&bih=479

То ви не по адресу вам треба до kym:mocking:

13. VasMT

От і не пхайтесь у не свою розмову.

14. Dred

Dred Well-Known Member

Я не можу не пхатися :)

15. VasMT

Тоді слідкуйте за розмовою.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені цікаво, Василю, коли вам особисто, іншим форумчанам і кацапським троллям набридне мастурбувати на тему тої задовбаної пабєди. Таке враження, що московські троллі вдень і вночі переймаються тою фіґнею.
    Щодо УПА, звичайно є "липові" бійці, але не забувайте що боролися і підлітки і боролись до середини 50-х. А де взялися "вєтєрани" з іконостасами на всі груди - невідомо.
    Але розповім вам про справжню пабєду. Сьогодні дивився матч Челсі проти Манчестер Сіті.
    І прийшли до голови думки... Абрамович офіційно потратив на Челсі більш ніж мільярд фунтів. Не кажучи про його будинки, яхти і інше багатство.
    Оце пабєда! Ограбив російську землю і те що було під землею. Бо ж не чув що він своєю працею чи якимось винаходами то заробив. А російське населення живе злиденним життя. І мастурбує про якусь неіснуючу пабєду.

17. VasMT

Педро, Вам стало би уважнішим бути. Мене займає виключно історія України 1914-го 1950 рр.
    При цьому особливо історія боротьби і протистояння.
    Історія ОУН в цьому пріорітеті займає чи не головну роль.
    То до чого тут День Перемоги?

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну, по-перше, назва гілки така.:)
    По-друге, та історія ОУН в такому тумані і 20і роки в історії України настільки безглузді, що я просто не маю можливості щось почерпнути обєктивного.
    А щодо ОУН то ви знаєте мою позицію. Доки не виясняться питання, чому супернаціоналістична організація мала ідеологом етнічного росіянина, бувшого (?) члена РСДРП, чому вони почали терор проти поляків і успішних українців в той час коли на сході мільйони гинули з голоду і хто дав наказ щодо масакри поляків, я вести суперечку про ту організацію не буду. Про УПА в мене зовсім інші думки. Це люди воювали проти ворога. На своїй землі.

19. VasMT

Знаю, і вона багато в чому співпадає із моєю. Тому я і намагаюсь читати все, що написано про цю партію, використовуючи ТІЛЬКИ альтернативні радянським джерела. І з кожною прочитаною книгою я укріпляюсь у думці, що ОУН не та сила, яку варто шанувати. Ба більше, в одній із книг я виявив думку, що якби керівництво ОУН було агентами НКВС, то багато речей мало би логічне і просте пояснення.
    А УПА - тільки інструмент в руках злочинців.

20. forester

forester Well-Known Member

Да вещи-то разные, кто с этим спорит? Просто если говорить именно об УПА, как о цельной организованной структуре, выросшей из УОН, то речь о борьбе за независимость можно вести только опосредованно: Верхушка УПА боролась за независимость такой страны, в которой бы действовали их законы, далеко не либеральные, кстати. Для простоты я и называю это обычной борьбой за власть.
    Но, следует понимать, что в УПА, действительно, поподали и те, кто попался на идеологическую удочку "борьбы за независимость" Украины. Таких обманутых полно было и в большевистской России и в Германии времён Гитлера, но... не смотря на самоотверженость этих людей, они не меняли общего "фона" организации УПА.

Ну, конечно. Ваши герои самые героичные во всём мире, это всем понятно.

Очень может быть, поскольку риторика, методы борьбы и путь террора, избранный Бандерой и его сотоварищами в самом начале пути х "революционной" деятельности до боли напоминал путь выбранный большевиками. Так что чему тут удивляться?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)