День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

І що? Скільки було англійців в Індії? Ви вважаєте, що через кількість вони перестали бути окупантами і колонізаторами?

• Подобається Подобається x 3
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Де тут хамство? Динаміка населення, не більше.

Про 70 років я мав на увазі динаміку населення 1870-1939. 50 тисяч в центрально-західних губерніях в 1870, 400 тисяч в 1897, мільйона два в 1939. А те що росіяни були окупантами в Україні - може заперечувати тільки той хто підтримує цю окупацію.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Російський народ не наш братній народ. Малоросія і УРСР не наша держава.
    Доказувати що ви такий самий українець як і я, щоб прирівняти ваше бачення до мого - лицемірство.
    Ви підтримуєте тих хто нищив український народ, я підтримую спроби українського народу боротися за свободу.
    Хто з нас українець?

• Подобається Подобається x 4
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Это, в смысле, жидов и москалей на фонарях вешать?

• Подобається Подобається x 2
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Всіх хто небажаний на нашій землі, і не хоче забиратися.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Ясно. Главное, что вместе с НАТО.
    Очень патриотично.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хочу спитати Дальнєвосточніка.
    Був голодомор, штучно створений більшовицькою владою це факт. Створений керівництвом УРСР.
    Я цю владу називаю окупантським маріонетковим режимом, Ви - 'своєю'.

Було українсько-польське протистояння, різанина у східній Галичині, західній Галичині, Волині, Холмщині, Надсянні. Я на українському боці, Ви - на польському.

Антирадянський рух опору УПА після війни. Я на українському боці, Ви - на радянському.

Питання - чому ви вважаєте такий світогляд українським, світогляд у якому впродовж української історії першої половини ХХ століття, підтримується все те що нищило український народ?
    Чому ви вважаєте себе українцем, підтримуючи тих хто вбивав український народ - а будь які випадку насильства з боку українців - рішуче засуджуєте?

• Подобається Подобається x 5
  7. Bambook

Зараз буде цитатка з Губєрмана...

• Подобається Подобається x 4
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Снова пойдем к первоисточникам - а не будем повторять сказанные кем-то глупости:
    Как можете видеть - никаких оснований считать Россию или русских - оккупантами нет. Чтобы по этому поводу не утверждал некий господин. :)

Я ТАК вижу, что вы не понимаете мою точку зрения. На мой взгляд - болшевики - не национальность (надеюсь - не открыл Америки?) - а их власть - наднациональна. Причем - ТАКой она была с самого начала. Если исходить из логики некоего господина - то большевики оккупировали и Россию. Надеюсь - понятно - что выходит полный идиотизм? Откуда столь страстное желание некоего господина поставить знак равенства между большевиками и Россией? А потому что удобно обвинять всех и вся - кроме себя. Собственно - сие продолжается по сей день - во всем виновата "5-я колонна", "москали", "донецкие" и тому побобные бздуры

Вы, уважаемый, не лопнете случаем от самомнения?
    Постарайтесь впредь писать - не моя. Говорить о "нашей" и от ее имени вас никто не уполномочил.
    Посему - не вам утверждать - братья они или нет для нас, наши они государства - или нет.
    Я и не собираюсь вас приравнивать к себе. Однако и свысока вы на меня не пытайтесь смотреть. Вы - один из 45 млн. - только и всего. :)

Снова откровенная брехня. Где и когда я "пiдтримував тих, хто нищiв"?
    Кстати - я все еще жду ответа с примерами моих постов - от господина Huligan'а - или он тоже предпочтет быть брехуном?

А вы расскажите свою версию определения украинскости. Голову меряете циркулем? Анализ ДНК? Или доситаточно вылупивши очи кричать "Бандере слава!" - и уже украинец? ;)

А вы не опасаетесь оказаться "небажаним на нашiй з вами землi"? Уж как УЦР себя "украинской владой" себя не называла - а оказалась ненужной. Учите историю, чтобы не повторять ошибок. :)

Для вас - любой каприз.
    Вы уже внесли 50% вклада в возрождение Украины - и надеюсь - не остановитесь на достигнутом. :)

Правнук наши жизни подытожит,
    если не заметит - не жалей.
    Радуйся, что в землю нас положат,
    а не, слава Богу, в мавзолей.

9. Bambook

Ви собі вигадали тезу і нібито на її підтвердження наводите цитати, які її НЕ підтверджують жодним чином.
    Про росіян - ті росіяни, які не чинили спротиву відновленню української держави - не окупанти. Ті, які чинили - окупанти. Жодної ідеології, банальна логіка.

10. Дальневосточник

Хорошо - приведите пример ТАКого же отношения индийцев к англичанам и Англии.
    Тогда и поговорим. :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Bambook

Якого же?

12. Полковник

Полковник миється в бані

Как раз ф тему.
    Про правнуков.
    Талантливый, скажу я Вам, львовский документалист!

http://www.youtube.com/watch?v=ORxTmIsmnno

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я тоді вас спитаю, ви вважаєте УРСР своєю державою? І якщо вважаєте, як тоді трактуєте мільйони вбитих цією державою людей?
    Та ні, я свій світогляд вважаю проукраїнським, і ви свій таким вважаєте. От мені і цікаво яким чином у здавалося б однакових поглядах, у конкретних подіях ХХ століття - ми симпатизуємо протилежним сторонам. Напрошується логічний висновок, що правда одна і хтось із нас має бути неправий.
    Нищив хто? Більшовицька влада. А кому ви симпатизуєте у подіях 1917-20? Червоним, білим чи жовто-блакитним? А у подіях на західній Україні 1944-54 кому симпатизуєте? Все тим самим.
    Елементарно - світоглядом, позицією у конкретних історичних подіях. Ще такими дрібницями як мовою та культурою.
    Хіба що стану зажерливим держчиновником. А ймовірності цього небагато.

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Байдуже якою вона була - вона була ззовні, неукраїнська і вбивала українців.

14. zherech

zherech Well-Known Member

Cтоп. Про Невского потом расскажите,пока он здесь не при делах. Шухевич немцам служил?-cлужил. Чин в немецкой армии имел?-имел. Запроданец он или нет?

• Подобається Подобається x 5
  15. Дальневосточник

Да.
    Преступление. Приветсвовал бы судебное разбирательство по этим фактам.

Pro- или Contra- это все от лукавого. Я - за достойную жизнь в моей стране, за уважение прав человека и гражданина, за строжайшее соблюдение демократических принципов. Это какая позиция, какое мировоззрение? Вы - противник этих принципов? Кто из нас - не прав?
    Вы слишком поверхностно судите - отсюда у вас и неразбериха. История всего, что происходило на моей земле - это моя история. Со всеми ее прекрасными и низменными проявлениями. И то, что я не отделяю себя от этой истории - вовсе не означает, что я все одобряю априори.

Чудно. А как будет устанавливаться правильность мировоззрения или позицию в исторических событиях? Через референдум?
    Или будут избраны специальные представители, которые будут определять однозначные критерии?

Вы спешите. Как бы критерии, выбранные народом не поставили вас в число нежелательных. :)

Даже если сказать 100 раз халва... То-же самое о вашем ззовнi.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Чий злочин? Часом не цієї самої більшовицької УРСР?
    А чи не логічним у такому разі є визнання Райхскомісаріату Україна як української держави? Всі жертви спишемо на злочини які треба розслідувати.
    Значить у вас світогляд просто підтримувати все те що здається правильним, кращим? Ковбаса краща за свободу? Українсько-польська різня, але поляки ж цивилізованіші, мали свою державу - значить ви за них. Більшовики мали ресурси, величезну територію та населення, УНР була в глибокій кризі - значить більшовикам симпатизуєте.
    Нападе на нас Польща з Румунією, приєднають до себе, але будемо мати менше корупції та краще дотримання прав, Ви, я так розумію підтримаєте це?

Правильність = підтримка своїх, неправильність - підтримка іноземців. Так можна чи ні?

Ви заперечуєте те що більшовицька влада в Україну прийшла із Росії?

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

Я намагаюся зрозуміти відмінності більшовицької окупації 1918-20, та німецької 1941-44.
    І ті і ті формально визволяли. І ті і ті встановили свої окупаційні адміністрації арміями. І ті і ті вбивали та залякували українців.

17. Bambook

Саме за це ви захищаєте більшовиків?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні, мармеладом з вафлями годувати, попередньо додавши туди ціаніду. Тільки є єдина умова - деяких Амосових, Соболєвих, Фанштейнів по заслугах переписати в українці

Я служив в чужій СА, мав в ній офіцерський чин. Запроданєц чи ні? А про Нєвського не відсовуй. То був найкласніший запроданець, як і його батько. Йому монголи за вірну службу навіть податі дозволили збирати

19. Полковник

Полковник миється в бані

Когда в СА офицером служили - нет.
    А сейчас - да.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ти шо?! Дійсно цю культуру "умом не понять".
    А коли монголи відправили військовий загін суздальців, як військове м'ясо татар, для своєї мети в Китай?

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Для ідіотів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)