День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А где вы увидели, что я праздную победу "режима"?!?
    Прошу - доказательства Вашего утвержденмия.
    Воевали оба моих деда и старший брат отца. Все - луганчане. Полагаете - они - "режим"? Или - того похлеще - "оккупанты"?
    Не ожидал от вас.

• Подобається Подобається x 3
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

А хто вони? І чому ви вважаєте що вони кращі від тих хто воював на стороні рейху?

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Договорились, однако.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Кращі, бо вони асвабадітєлі, а мій дід для них злочинець.

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Минулих вихідних я бухав з одним старим комсомольским працівником. Як ми не намагались уникнути розмов про політику, але це було сильніше за нас.
    І ось, старий комсомолець піддав нищівній критиці поведінку Юрія Луценко, який плюнув в пику прокурору, та поставив йому в приклад Георгія Дімітрова, який в суді Третього Рейху довів свою невинність.

І ось тут до мене доперла еретична істина: День Перемоги не свято, це трагедія!

Антифашист, супротивник правлячого режиму, довів свою невинність в суді фашистської Німеччіни! Спробував би супротивник режиму довести свою невинність при Совку і не лише сталінському. Я вже не кажу про сучасних політв"язнів на теренах колишнього СРСР.
    Отже, 9 травня це трагедія. Україна втратила шанс вирватись з пазурів комунячього режиму та потрапити під владу більш гуманної та справедливої фашистської Німеччіни.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Так і є. Різниця між Вермахтом і Червоною Армією в тому що в останній воювало більше українців. Ось і вся різниця. Окупанти що ті що ті, українці не мали своєї держави чи армії, були просто у складі іноземних військ.

7. Дальневосточник

И в Чехии, и в Полше 8 мая - государственные праздники. В Польше - Narodowe Święto Zwycięstwa i Wolności.(хочу обратить внимание дописувачiв на слово Święto - а не траур, как тут много пишут).
    В Чехии - 8. května – Den vítězství (День Победы)
    ТАК что - не правы вы, уважаемый господин Мих.

Допромывали мозги. Вымыли последние - теперь там только гулкое эхо. У них КА - "iноземна", однако марши в честь пошедших воевать в "сс-галичину" за шмат гнилої ковбаси проводят регулярно. И не вопят, что, мол. это вояки в составе оккупационной армии...

• Подобається Подобається x 5
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://viza.vn.ua/holy-is-the-vihіdnі-have-polschі.html

• Подобається Подобається x 2
  9. Blaberus

10. Дальневосточник

В Польше Narodowe Święto Zwycięstwa i Wolności. :)

P.S. ТАК когда я увижу подтверждение брехливому утверждению, что я где-то обеляю сталинский режим?

• Подобається Подобається x 5
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

12. Blaberus

Ну и что? Мелкий празничек, рабочий день. Типа Дня Ассенизатора или Дня Работников Легкой промышленности. Таких праздников полный календарь.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%B8

• Подобається Подобається x 4
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Комусь мало весняних свят?
    Якщо необов"язково напиватися - прошу:

20-21 березня - Новруз
    11 травня - Умра (Мала проща)
    17 травня - Лейлят-аль-Рагаїб (Шлюб батьків Пророка)

Останнє редагування: 4 кві 2013
    • Подобається Подобається x 4
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

15. kym

kym Well-Known Member

тому що згнила..... чи для вас діє принцип метрвие не воняют.....

16. zherech

zherech Well-Known Member

Вы уже ,прошу пана,22 года как вырвались из всех лап,совков и т.д. и т.п.. Че,легче стало?

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хто продовжує керувати в постсовдепії?
    Комуняцька бидлота,перефарбрвана паршива камсамолія,а в ерефії,ще й енкаведисти.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

СС Галичина вбивала і вішала паршивих комуняк.
    Тому вони - герої.

18. zherech

zherech Well-Known Member

А перефарбована паршива комсомолия это Вы Олежку Тягнибока,Ируську Фарион и пана Садового имеете также ввиду?

19. Дальневосточник

Нашому телятi... Вони раз зустрiлися з ЧА - i вiд "галичини" трошки вцiлiлих як щури розбiглися - а iнших прикопали пiд Бродами, щоб не смердiло...

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ніхто, ніколи в життю не драпав так, як драпала Червона Армія. Чемпійони, єдрьона мать.:good:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)