День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І я памятаю деякі українські школи... і театр Заньковецької. Деякі російські.
    (Мав пацієнтів з різних). Але... чомусь все російське прогресувало, українське реґресувало.
    Але це був Брєжнєв. Не такий вже кровавий чувак.

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А до нього? Микита Сергійович... І регресу я щось не помітив... "Тіні забутих предків" до тепер являється класикою Українського кіно...

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, реґрес був вже при Щербицькому. Так, "Тіні.." і "Білий птах"
    Чого варта фраза - "Це мої гори і я тут господар".
    Але для вас - це порожні фрази.

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

А не підкажете, який буде курс євро в червні иісяці? А хто перший на Марс сяде, американці чи китайці???

5. Полковник

Полковник миється в бані

Вы шо, не патриот?
    Первыми сядут украинцы!

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Мда-а-а-а...

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Мне чертовски обидно, но в Москве российских машин всё меньше и меньше.
    Скоро на "жигули" пацаны будут бегать смотреть, как я это делал пацаном в 1970 году.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Это...
    Никто не лезет.
    Вы и подобные Вам на ЭТУ ветку не лезьте и всё будет ХАРАШО!

П.С. Только не надо истерик про ЛФ - во Львове масса людей, которые адекватны на данной ветке.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Спіка,скажіть-но,скільки танків було на озброєнні в з"єднанні Ковпака?
    Про них же писано-переписано?

7. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

:yes::yes::yes:

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Нагадав си файного анігдота...

Собрались в кабаке фашист, демократ и коммунист. Начали спорить у кого лучше идеология. Ну спорить можно долго, а толку... Решили на практике, кто своей идеологией заставит кошку сьесть горчицу.
    Фашист хватает кошку, заталкивает ей в пасть ложку горчицы... Сожрала!
    Все возмущаются:
    - Это насилие!
    Тогда демократ берет два кусочка колбасы, в средину горчицы, бросает- слопала! Опять все возмущаются:
    - Это обман!
    Коммунист ловит кошку, мажет ей горчицей задницу... кошка с воем ее слизывает:
    - Обратите внимание! Добровольно и с песней!

С дньом пабєди,тааріщі...

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете - придумали хлесткий ярлык - и ну теперь на него кивать.. Какая, к бісу, империя? Кто - кого покорял? Грузин - украинцев? Ой, не смешите мои тапочки! Если подходить - по-гамбурскому счету - была УНР, была ЗУНР - да продались с потрохами немцам. А остальные - не только не продались (Донецко-Криворожская) - а еще и погнали и немцев - и запроданців. И стали делать свое государство. И уже в это государство попала Галиция...Считаете - не надо было? Ну - я тут - не судья...
    Знаете - новая влада стала всерьез поговаривать федерализации. Мы с Вами - сходимся, как я понимаю. во мнении - что - пора. Что меня удивляет - ТАК это движение проФфесора в сторону уменьшения своей власти - а федерализм - малая власть центра)...

10. Romko

Яке?
    Государство?
    сирисири?

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

Заграли вже з тим праздніком-весь світ закінчив війну 65 років тому а москалі далі як дурень з писаною торбою носяться с празником.Залишіть загиблих в спокої .

12. matvej

matvej Well-Known Member

У нас в календарі 9 травня виділене червоним. Що кому не ясно - вам, Полковнику - що не ясно було коли ви створювали тему?

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А дурни французы еще и с победой в первой мировой носятся и Днем Бастилии

14. coolzak

coolzak Well-Known Member

Вони святкують без істеричного надриву.Без помпезності і шаленого пропагандистського тиску на психіку сірої маси.За совітів гордились общественнім строєм а тепер знайшли нову фішку -велікая победа.Крім того вони ж загнилий захід а тут третій рим і оплот православія.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тут что интересно - а с чем сравнить? С гамерикой того времени? Можно - если мы с вами - не негры. А то ведь и линчевать могли - если в трамвай не на ту площадку вздумали войти - или в пивную "для белых" вперлись...Я думаю, пан Ромко. Вам не надо рассказывать, что сэрэсэр - не марсиане создали. Что идеи, которые положены в его создание - вполне захватили умы всех - вне зависимости от национальностей. То, что ничего хорошего из этого не вышло - ТАК ведб только благодаря этому и появилась незалежна Україна - а то и была бы сэрэсэрия по сей день....:cry:
    У них = своя гордость...Вон пан Обама "помиловал" индейку...:)

16. Romko

Стуса нагадав....

Цей корабель виготовили з людських тіл.
    Геть усе: палубу, трюм, щогли
    і навіть машинне відділення.
    Морока була з обшивкою.
    Особливо погано держали воду місця,
    де попадалися людські голови.
    Коли утворювалась потужна водотеча,
    діру затикали кимось із екіпажу.
    В той час, як решта
    шукала щасливої пристані
    у відкритому морі.

ПАРТІЯ-ДЕРЖАВА КОМУНІСТИЧНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ

17. VasMT

А до шістдесятих років по лісах заграні воювали?

Дійсно... А ви своїх...

18. Полковник

Полковник миється в бані

Да, первый пост мой.
    Тему создавал не я.
    Опрос ставил в тему не я.
    Все вопрсы к администрации.
    А чем Вам мой первый пост в данной теме не нравится, Шановный?

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

coolzak

20. Zenon

Zenon Member

До Дня перемоги мабуть треба поставитись філософськи і толерантно .Ще живі деякі учасники цих подій,які були по різні сторони барикад.І сьгодні ім вже байдуже всі спекуляціі,галас тих значно молодих НЕУЧАСНИКІВ,які сидячи у європриміщеннях і сучасних авто,намагаються стригти купони на бідних старичках,які залишились один на один із своім минулим.Я знаю одну жінку з Радехівщини,якій зараз 86 р.яка в часи нім окупаціі була молодою дівчиною.Іі оповіді про ті часи,повірте!мають кольор і запах...І настане колись такий час,що отих старичків нестане.І нам молодшим,які у ліс ходять на шашлик ,стане байдуже до іхніх цінностей.Тому дамо ім це свято.Вони його вибороли собі на віки.І можливо ми сьгодні чешем в інеті ,дякуючи їм.Хтось .почитавши мій допис.скаже комуністичний штамп,так десь таке ми вже чули,я не видумав колесо,але є багато інших спекулятивних проблем у сучасній історіі України.Але ця сторінка не наша! Ми там не були...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)