Не бойтесь. Войска будут введены в Малороссию только в одном случае: если кто-нибудь из ваших руководителей потянет Малороссию в НАТО. Тогда, считаю, обязаны будут ввести войска. Как Московское княжество в Новгородское в начале 15 века, где в последнем бояре решили утянуть княжество в Эуропу. )
З якого б це дива мені боятиьс? Я навпаки прагну щоб Ви Ваня були у владі московщини і ніколи ту владу не полишали. І щоб на "виборах" у московщині Ви мали один голос як мінімум за 100 000 голосів.
Ваня те що Ви називаєте військами не зможєете ввести навіть в Інгушетію або в Дагестан. По тій причині, що від них там залишиться купа м"яса та покарьоженого заліза. У Вас дезертирів та уклоністів більше від війська дорівнюють кількости повноуцінного військового округу. Про що Ви марите?
Хреновий день незалежності. На жаль те, що сталось у 2010 році, відібрало бажання пов'язувати долю з країною Україна. Незалежність то вона є, але занадто вже "тут [STRIKE]руський[/STRIKE]совковий дух, совком тут пахне".
Немного иронично, ведь картинка с сайта durdom.in.ua А так, с праздником. Я сегодня выпью за Украину.
а что ту не понять, вместо того, чтобы решать проблемы, ищите кого-бы присоединить, что бы они их решали, а вы все будете на печи сидеть и щуку ловить. сам любий, сам (с)
Іван ОЛЬХОВСЬКИЙ * * * Куди не кинь — усюди знак орди. Ясир здають догідливі васали… Самих себе укотре звоювали. Якої ще потрібно нам біди? Якої ще потрібно нам покори? На свіжу думку скільки ще бурди? Сивіють наші та не наші гори. Полон. Полин. Полями пил і дим. Ані дихнуть, ані зірвать полуди, ані ковтнути чистої води… Таврують один одного на людях князьки, гетьманчики, самих себе вожді. Лише на згарищах шукаємо причини : “Якби знаття. Якби усі… Якби…” Стоїть країна, як причинна, нерозуміючи ганьби.