День Незалежності України...який він?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 23 сер 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Форестер, ти що дурник, що такі дурацькі питання задаєш, чи просто прикидаєшся ? Чим хорошо, що ти зараз не живеш у країні зі столицею в Золотій Орді чи в Берліні ?

2. forester

forester Well-Known Member

Я просто пытаюсь говорить на языке понятным Вам и Вашим единомышленникам. :rose:

Результат необходимо оценивать не по названию столиц, а по качеству жизни людей. Если изменения повлекли улучшение - хорошо, а если нет, то... как минимум следует признать ошибки.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ти спочатку хоч себе в дзеркало роздивись для визначення своїх "понятий".

4. Mr. Blick

Ну то піди на якійсь росіянський форум, та розпочни там дискусію - чому ми святкуємо перемогу у "вітчизняної війні 1812 року", коли при Французькій республіці ми жили б набагато краще. Без кріпостного права, за кодексом Наполеона. :))

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

что бы я знал, то вам лучше посмотреть на Германию и на то,что называлось СССРом.

6. forester

Обязательно запостил бы такую тему, если бы сам сомневался в ответах на эти вопросы. А вот относительно самостийности Украины у меня не столь однозначное мнение. Потому-то я и вопрошаю...

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Перейди краще на якийсь кім-ір-сеновський форум і там "вопрошай".

8. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Претензии крестьянам предъявляй, который на вилы французов поднимали. :))

9. Mr. Blick

Твоє питання кумедне. Колонизатор у минулому запитує в народу, що звільнився від його гніту, що в нього є сумніви що до того, треба було робити це чи ні. :))

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Неук, у Франції ніколи КРЕСТЬЯН не було, бо в них ніколи не було Золотої Орди та секти РПЦ, які й породили закріпачених людей при монастирях під назвою КРЕСТьяне.

11. forester

Так никто ещё не смог убедительно доказать, что Украина была колонией. НИКТО! Так что Ваша сентенция, кагбэ, мимо.

12. forester

Двоечник. Вам снова в школу пора. Не упустите возможность - через три дня Вас там ждут.
    Учителя по истории обязательно спросите, какое событие произошло во Франции в 1793 г. Только найдите учителя, преподававшего ещё в СССР.

13. Mr. Blick

Я не знаю, що ви, росіяни, там один одному не змогли, а серед нас, українців, по цьому питання питань немає.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А хтось пробував доказувати явне?

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слава Богу, що нормальні українці вже не будуть ходити в ВАШІ школи, які були завжди типу "у тьоток" Петра І.

16. forester

:)) ВЫ за всех граждан Украины расписываетесь? ;)

Когда человек понимает, что он сморозил глупость, то обычно говорит, что это очевидно. :rolleyes:

17. forester

Очень жаль, что украинцам уготована участь полных профанов в истории, подобных Вам.

18. Mr. Blick

Я виступаю від імені Української Нації. А "граждан" у нас багато... різних.. поки.

19. forester

[OFFTOP]О как! И кто же Вас сподобил? Или у Вас с утра озарение было?[/OFFTOP]

20. Mr. Blick

Моє розуміння того, як влаштований світ та природній хід речей дає мені підказку, що я усвідомлюю в чому полягають інтереси кожної нації, і української у тому числі. Я ці інтереси поділяю, тому можу впевнено говорити від її імені.

а де твій аватар? :)