Відповідь: День народження в Читателя. Ой, ледь не забула про найважливіше! Головне, аби всього було в міру! І сили волі також! :p :p :p
Відповідь: День народження в Читателя. Вітаю! Бажаю всього найкращого! Довгих років та здоровя! Радості від дітей, внуків...
Відповідь: День народження в Читателя. Чуть не пропустил. Уделяешь тут всему внимание, а о хороших людях забываешь. С днем рождения ! Счастья, здоровья, успехов, всего наилучшего вам, вашей дочке внуку, всей всей семье, а также в воспитании молодого поколения. Если не мы, то кто еще расскажет и научит ! Приятно все время было общаться ! Удачи во всем !
Відповідь: День народження в Читателя. Он зав по бумаге Он зав по обкому Давно не салаге Быть зав счастья в доме! Опоздал, но успел - здесь наливают?
Відповідь: День народження в Читателя. И тут не успел... Читатель, от всей души поздравляю вас с этим днем. Всего наилучшего вам. Здоровья, счастья и семейного благополучия. ЗЫ. А когда день рождения Данило? Главное не забыть поздравить...
Відповідь: День народження в Читателя. Читатель, поздравляю с Днем Рождения! и желаю еще долго чуствовать себя, как этот летун...
Відповідь: День народження в Читателя. Читачу приєднуюсь до всіх побажань - найголовніше здоров'я бажаю! PS Я не останній - я замикаючий:bazar:
Відповідь: День народження в Читателя. О, время летит! Вроде совсем недавно Ваш юбилей праздновали? И вот, опять радость нахлынула!!!! Поздравляю! Бодрости всегда и во всем!!!! И не болеть!!!!! И о КОМСОМОЛОЧКАХ не забывайте. Наши едут к Вам в субботу Киевским-фирменным! Встречайте! Вот, высылаю фотку, чтобы на вокзале сразу узнали!
Відповідь: День народження в Читателя. Привет, Доброчин! Давно не виделись! На Дачке, помнится, вы посмекалистее были! Узнавать по сапожкам, да по цветочкам на платецах! И, потом, одна брюнеточка, другая блондиниста - Эх, Доброчин. Доброчин!
Відповідь: День народження в Читателя. Вітаю Вас, Читатєлю!.. Вишукане та ілюстроване привітання шалунішки нагорі доповню побажаннями завжди мати гарний настій та піднімати його іншим!
Відповідь: День народження в Читателя. Ой, надо же, как "промухала"... Читатель, с Днем Рождения Вас! Очень вежливый И внимательный, Собеседник, Вы, Читатель- Замечтательный
Відповідь: День народження в Читателя. А я на секунду забув- чи привітав я Читателя ? Таки привітав. Тортом з мишами Ну то ще раз - з приводу Одного Тижня Після Дня Народження. Можна приступити до польотів!
Відповідь: День народження в Читателя. щось я рідко в цей форум заходжу... всі забави пропускаю... Читачу, прийміть скромні вітання від забудькуватої молодої мамочки!
Відповідь: День народження в Читателя. Ну і знову 13 червня. Знову День Народження в старожила нашого форуму - Читателя. І хоч останніми днями він ламає списи в дискусіях не тільки з мужчинами, але і з представницями кращої половини нашого форуму, все таки думаю, що, не зважаючина те, що Читатель любить часто сперечатися про політику, багатьом імпонує почуття гумору Читателя і його пристрасть до кулінарії. Тому від себе особисто вітаю Вас, шановний Юрій Олександрович, з ..-річчям! Бажаю Вам міцного здоров"я, успіхів у бізнесі, радості від дітей і онука, а найбільше любити і бути любимим! Нехай всі Ваші бажання збуваються і нехай Божа Ласка завжди буле з Вами!!!!! А от це я Вам принесла на ДН такого тортика ( знаю, що Ви солодкоїжка:p) А це ще до тортика! HAPPY BIRTHDAY!