Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Спасибо, Полковник! Видимо, того кота назвали в честь Ельцина (было модно )
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Борис! С Днем рождения вас! Успехов и процветания, и пусть ваш кот Вас только радует!
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Спасибо, Salata! Можете подарить мне такую камеру слежения, чтобы я мог наблюдать кота, который уже третьи сутки шляется во дворе или в подвале соседнего дома.
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Борисе, прийміть мої привітання! Бажаю Вам щастя, здоровя та всіляких успіхів у житті! Мих.
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Борис, щиро вітаю!!!! Карми не дарую, але я не з порожніми руками, а з квіткою!
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Дівчата! Хлопці! Усім дякую, хто привітав. Степаничу! Святкую щоденно, але невеликими дозами Розтягую свято на кілька днів (тижнів). Ось вчора зателефонував друг з Англії - пили по телефону. А завтра відсвяткую на роботі (в понеділок краще, ніж у п"ятницю!)
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Ось привітав з Д.Н. і заодне - з Днем Радіо свого інститутського приятеля (зараз він працює в одній "проблемній" телекомпанії і його настрій - так собі). Розповів, що вночі трапилася пожежа в його під"їзді. Щоби розважити його, нагадав епізод, про який він майже забув: У 1990 (чи 1991) я зайшов до його кабінету побалакати і тут телефонує його мама: (вони росіяни, батько був військовим; мешкають в досить "серйозному" будинку неподалік від ЦВК) "Сину, не затримуйся на роботі! Кажуть, сьогодні РУХівці щось витіватимуть, ти би дізнався у Бориса, проти кого акція - проти росіян, євреїв чи комуністів ?" Я перехоплюю слухавку і заспокоюю маму: "Акція - лише проти партноменклатури, я розпорядився на дверях вашого під"їзду поставити "охоронний знак" і вас не чіпатимуть"
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Ну, Борис, тогда и с Днём Радио Вас! Кстати, а день Радио - это свято? Вроде, москальский праздничек! Не? Ладно, поделимся пивком.....
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Спасибо за поздравление, Полковник! Война-войной, а пиво-пивом! А день Радио - это буржуазный праздник
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. В принципе мне пофиг! Всё равно с праздником! Но почему "буржуазный"?
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. потому как в царской буржуазной России в этот день было Касаемо "первый в мире" - ну не совсем корректно. Кроме того, грозорозрядник Попова - скажем так, сильно отличался от будущего радио -- Тем не менее - в России такое сделать и внедрить мог только действительно очень одаренный человек -- Поздравляю всех радистов че-то моя Р-142 вспомнилась в комплекте ключ был настолько гадкий, что под сидением возил стырянный на Р-140 нормальный ...
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Прошу прощения, лучше поздно, чем никогда! Мож эти картинки что нибудь невеють!
Відповідь: День народження в Бориса з Києва. Сірий схожий на мого. Тільки мій не "тигристий", а "мармуровий". І не прикривається сором"язливо !