@VasMT @manur @Capitoshechka щиро дякую вам за вітання! Давненько мене тут не було Дякую, що пам"ятаєте
Дякую! Але, то вже більше тижня минуло))))) Ну, каже дехто, жи кіко літ минуло - тіко днів святкувати можна))))))
Латана привітала майже вчасно))) Не тут. Але, нині дібралася до форуму і вирішила ще й тут продублювати, Ще раз дякую! Завжди приємно, коли тобі чогось доброго бажають.
Треба й на інших ресурсах дружити - там дата написана @Latana Royal, нині був на пляцу Замковому. Панди нема((((((((( Казали люди (які дружать з власниками панди), що й не буде(((((
Я дружу тільки на цьому ресурсі, та й то, вже й сюди не встигаю. Ну воно й логічно, бо як буде панда існувати, як її внутрішній світ її покинув
Виявляється, дехто з форумлян тримає для інших учасників форуму в таємниці інфу, що народився він в той же день, жи і вождь міравога пралєтарьята)))))) Напевно, він цього встидається) Але, я все одно хочу привітати заслуженого працівника сільського господарства та й трішки поліглота за сумісництвом - нашого форумного ХУЛІГАНА з його уродинами!!!! Всіх йому земних благ!!! Кажуть, жи таку дату пацани не святкують. Ну, нє, то й нє.... Але, привітання приймати можуть!