Латано, з запізненням поздоровляю з святом! Бажаю тобі перемог в житті та великого щастя в родині - бо ти того варта!
@Alias з Днем народження Тебе Світанкової долі, Краси річкових лілей. Радості від природи, Любові від людей)
Іринко-Alias, приймайте і мої вітання! Я з днем народження вітаю Та дуже щиро побажаю Здоров’я, щастя і везіння, Натхнення, миру і терпіння, Кохання, спокою, надії, Щоби збулися Ваші мрії, А ще - достатку і тепла, Благополуччя і добра!
Щось ми давно нікого не вітали. А от сьогодні день народження у @Ruslan Gordeev Знаю про шановного пана тільки те, що він вирощує гарнесеньких собачок. Та сподіваюся, що він трошки більше почне з нами спілкуватися і я знатиму ще щось
Приєднуюся до вітань. Вітання і з Австрії і з Чехії і з Польщі))) Майже одночасно, ну, впродовж кількох годин.
Вітаю з Днем народження нашу найдобрішу і найсердечнішу @terRen З Днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я тобі бажаю, Хай сміється доля, як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай тебе щастя, як дощ обливає, Нехай тебе радість завжди зустрічає, Нехай тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю тобі від душі!
@VasMT, вітаю з Днем народження! Нехай виповняться найзаповітніші бажання! І щоб у житті доводилося мати справу тільки із такою зброєю