@Ворон, Якби вдалось впіймати дві зорі, Веселки обв'язати перевеслом, Тоді б напевно подарунки ці Сьогодні в подарунок Вам принесли. Але по нашій немочі людській Мені, на жаль, таке не вдасться, Тому бажаю щиро, від душі Кохання вічного, здоров'я й щастя!
@Capitoshechka @Мих @manur @terRen @Latana Royal @Boris_Kiev дякую за вітання! Дуже приємно, що рідний ЛФ пам"ятає про моє свято
А ти думала, що ми забудемо? Так от що я тобі скажу, моя мила Наташулічка: Спойлер: Детальніше "НЕ ДО-ЧЕ-КА-ЄШ-СЯ!!!!!"
Цими днями у нашого форумного колеги пана @prius a стався день народження! З великою радістю вітаю Вас з такою чудовою подією. Бажаю Вам, насамперед, міцного здоров’я, терпіння і витримки. Нехай робота приносить Вам натхнення, а Ваш досвід і мудрість допомагають багатьом. Усіх земних благ Вам і щастя. Хай ніколи Вас не відвідує печаль і смуток. Будьте завжди таким життєрадісним з прекрасним почуттям гумору. Нехай життя завжди буде щедрим з Вами і довгим!
Дві чарівні форумлянки @Kergudu i @terRen такі різні по всьому: за характером, зовнішністю, життєвою філософією. Та поєднують їх три речі: 1) Я обох їх люблю 2) Обидві приховують свій день народження 3) Ну і ЛФ, звичайно Так от, спираючись на перші два пункти, вважаю, що можу вітати їх з Днем народження в будь який час, коли мені заманеться
Люба @terRen!Бажаю, щоб тебе любили, Бажаю, щоб квіти дарували, Щоб з неба зірки діставали І міцно-міцно обіймали!!! Нехай чекають тебе лиш добрі слова, І серце ніколи від болю не плаче, І нехай твоя паморочиться голова Від радості, любові і удачі!!!
@Kergudu, дорогенька, День народження минув часу витекло багато. Без відмазок з жалем, але з поривом, душі завзяттям, я шукала той момент, щоб явити свій комплімент: Краса, любов і радість, ясний розум і життя солодкість - все тобі бажаю я в свято Дня народження! А ще тобі я побажаю Сміху, бадьорості і доброти! І ,звичайно ж, нехай здійсняться всі твої бажання і мрії!
Блін , мені залишається тільки приєднатись до привітань Дівчатка, ви суперові, класні, незвичайні, щирі прекрасні леді ! @terRen , тобі @Kergudu, тримай
здивувала і розсмішила я ж про день народження давно забула)) але приємно, дякую весною ще мене не вітали дякую))) ну ви, дівчата, і даєте
Щиро Дякую!!! Все :на аві - осінь, на робочому столі - зима, в душі - весна, а літо... @Мих надішле, і всі пори року