А еще я родился и жил на улице, которая до исторического материализма называлась 22-я линия и до сих пор так называют остановку, учился в школе №22, и когда мне было 22 года у меня родилась дочь. За поздравления большое мерси
Тим 22, земляк! Поздравляю с днем рождения. Здоровья Вам, Вашей семье, любви и благополучия. Будьте счастливы. И желаю нам порозумiтися в Салуне.
Приєднююсь до привітань Тим 22 і вітаю Леді_І з новим днем народження! Взагалі бажаю всього нового! Нехай життя завжди дивує!
Леді І вітаю з Днем народження! Бажаю щоб у житі завжди був достаток -в усьому: коханні, здоров'ї, у гаманці.
Сорі, але аватарку прийшлося малечко підпасувати Десь далеченько від дому у чужому краї сидить киця під віконцем зорі споглядає, молочка вона не пила видно не смакує мабуть серденько її за домом сумує Ностальгічно щось почав я та не про це мова ми вітання Тобі шлемо із княжого Львова, В цьому дні Тобі бажаєм в житті повно щастя днів хороших, як у казці З ДНЕМ ВАРЄНЬЯ НАСТЯ !!! Також вітання і многая літа!!! для A_l_e_x