@KARABINе, прийміть і мої вітання! Нехай Ваше життя буде сповнене здоров'ям, щастям і невичерпним оптимізмом! Всього Вам самого найкращого!
Чудовий! Ну, просто, чудовий подарунок мені на уродини зробили російські зварювальники : Напомним, пожар на подлодке начался 7 апреля в 14.00 и был потушен в ночь на 8 апреля. В результате инцидента никто не пострадал. Предварительная сумма ущерба от пожара на подводной лодке «Орел» превысила 100 млн рублей http://myarh.ru/news/misc/2015/04/0...versheno_osushenie_doka_s_APL_laquoOrelraquo/ Дай, вам, Боже, міцного здоровля і файних коханок, мої дорогі російські зварювальники. Маю надію, що ви ще багато доброго для Вкраїни втворите!!!
Вітаємо з уродинами бджілку Майю!!! Люта Бджілка Автор слів: Андрій Данилко Композитор: Андрій Данилко Я весела бджілка Зовут мене Майя Я народилась дєвки 1-го мая Я так люблю танцювати Люблю пісні співати Але більш на світі я люблю З жмелями пожужати Приспів Жу-жу-жу-жу-жу Жу-жу-жу-жу-жу 3 раза Я весела Бджілка, Фамілія Бджiлка По отчєству Бджiлка, А в міру я Данілка Я так люблю танцювати Люблю пісні співати Але більш на світі я люблю З жмелями пожужати Приспів Я маленька бджiлка і звали мене Майя Я народилась, хто не помне Первого мая Я так любила танцювати Я так любила співати Але більш на світі я любила И поплатилась Приспів Жужи пака жужитса Жужи пака жужитса Жужи пака жужитса Жу-жу-жу-жу-жу Жужи пака жужитса Жужи пака жужитса Жужи пака жужитса Жу-жу-жу-жу-жу Так нєжно, еротично. Жу-жу-жу-жу-жу Жу-жу-жу-жу-жу Весела бджілка, весела бджола, Весела бджілка я, весела бджола Весела бджілка я, весела бджола Весела бджілка я, весела бджола Співає бджілка, весела бджола, Співає бджілка, весела бджола, Танцює бджілка, весела бджола, Танцює бджілка, весела бджола