Іспаночко, з Днем народження! В цей складний, тривожний час бажаю тобі спокою, миру, надії.....а все інше воно обов"язково буде ..
Hyligan, я не политик и политику не люблю в принципе. Я уважаю мнение людей и их выбор. Не провоцируй меня. Моё несогласие я выражу так, как считаю нужным. А вообще, зря ты завёлся в этой теме. Тебя я нормальным и умным человеком считаю. ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ---------- Было мне 20-30, тоже ходил. Не зли. ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- Испаночко, а Карабин Вам такой же торт подарил, как и мне в день рождения. Видать, подпольная фирмочка, от налогов уходит. Надо повнимательнее присмотреться!
Прийміть і від мене вітання)..віршик. Ще небо хмарами не вкрите Ще так прозоро сяють роси А вже по ліву руку - літо А вже по праву руку - осінь Ще очі блиску не позбулись Ще серце жити не стомилось А вже по ліву руку - юність А вже по праву руку - зрілість А час летить нестримно далі Й душа немов би молодіє По ліву руку всі печалі По праву руку всі надії Життя не зміряти літами, Бо жити - то важка наука... Хай буде щастя завжди з Вами По ліву і по праву руку! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
Артём, Ты же из Николаева? До моря далеко? Лень гуглить Николаев - море.... Деньги есть, желание есть, поезд -самолёт ходит-летает. У меня в июне отпуск, подскажи!
Наташулічка, прийми від мене також моє москальське привітання Бажаю тобі шаленого кохання, нескінченного струмка насолоди з різноманітними пестощами на смарагдових галявинах на безмежних схилах Дніпра під тонким простирадлом з розплетеною косою з коханим хлопом, я сподіваюсь що цей хлоп прочитає також це моє вітання, і нарешті перестане тягнути кота за яйця та візьметься до справи, інакше він мене допече і я буду вимушений йому мізки вправити з карколомними позами до безтями, з витрибеньками, без нацюцюрників, з багатьма оргазмами, з БАЖАНИМИ наслідками І ОБОВ’ЯЗКОВО ЛИШЕ В РОБОЧИЙ ЧАС!!!