Вітаю Вітра з Днем Народження!!! Як вогонь завжди горіти, Hе старіти і не хворіти, Жити довго і красиво, Бути коханим і любити. Hа роботі лише успіху, Удома - радості і сміху, Щоб молодість блищала, Щоб старість відступала! З днем народження!
Вітаю Миха З Днем Народження!!! Бажаю щастя i достатку Ясного неба i тепла. В житті лиш злагоди й порядку, Щоб доля світлою була. В роботі - успіху й терпіння, У справах - вічного горіння.
Дорогенький Миху, вітаю Вас з Днем народження! Привітання із нагоди дня народження З днем народження щиро Вас вітаю, Лантух радості бажаю. Будьте дужі і проворні, По-козацькому моторні, З хлібом щедрим на столі, З добрим словом у душі.
З Днем народження, Миху!!! "Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе!"Чис.6:25
Дякую всім, хто згадав мене і тим, хто не згадав. Не був я уважним по відношенню до ваших уродин, тому вибачайте. Всіх люблю. Мих.
Усіх благ, Миху! Будьте здорові! (Тре адміна спитати, чи є якесь нагадування про ДН в приват, бо біда, все прийду остання)
Миху, дядько шановний (ну, колись Ви хвалилися, жи Вам так з 8 десятків ) Усіх благ, многая літа ! і так десь Вам до 150 дотянути, а потім побачимо. здоров"я міцного !
З Днем Народження, Мих! Приєднуюсь до вітань, хоч трішки із запізненням. Бажаю щастя i достатку Ясного неба i тепла. В житті лиш злагоди й порядку, Щоб доля світлою була. В роботі - успіху й терпіння, У справах - вічного горіння
Іспанко, Вітаємо з Днем Народження!!! Бажаємо радісних світанків! Щасливих і мирних днів! Бажаємо квітів, поцілунків! І теплих затишних вечорів!