Вітаю,Маряна! Традиційно бажаю,жиби всь збулося,шо си сама хочеш. І,найголовніше - здоровля,бо без него то всьо ніц не варте. Будь щаслива.
Ну нічого собі, скільки я пропустила!.. Вітаю Мрочко - окрім усіх благ в особистому житті бажаю терпіння на форумі.) Вітаю Локе - навіть не знаю... мудрості бажати зайве. Мабуть, бажаю менше звертати уваги на неприємне. Менше перейматись негативом. І Нірванку вітаю. Впевнена, що у Вас все гаразд, та бажаю більше вільного часу! Ваша Анноун.
Оксаночко,Coffe13, вітаю тебе з Днем народження! Как жить без именин, не представляем? Художника сегодня поздравляем! Едва под рифмы шевеля мозгами, Портрет твой пишем крупными мазками. А если ты не живописец — график, Везем тебе угля и туши РАФик; Уж коли скульптор, мы учли и это — Пришлем вагоны глины и цемента! А если поздравляем ювелира... Тогда молчи, назойливая лира: Живи не в бедной и немодной хате — В любви, здоровье, брюликах и злате!!! Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні, як струна, Хай добро не оминає хату, Як не оминає цвіт весна Хай здоров’я, радість і достаток Стеляться, немов вишневий цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І Господь дарує сотню літ.
День рождения - праздник прекрасный. Солнце светит особенно ясно, Ветер дует как-то теплее, Птицы в небе поют веселее. Краски стали более ярки, И все дарят цветы и подарки. Поздравляем, Оксана, тебя Пусть счастливою будет семья. Пусть всегда с тобой будет везенье, А не только в твой день рожденья.
Оксаночко, Coffe13, світ виявляється є тісний, коли в ньому є друзі і знайомі Дивлюсь на ту чудову мотанку і завжди думаю про вас двох з Поеткою, бо вона тоді сказала: я тобі її дарую, а зробила наша Оксаночка-Coffe. І я Вам за неї ще і не дякувала. Тож Дякую і Вітаю з Днем Народження. Натхнення і успіхів завжди
От що трапляється, коли не перевіряєш свої сорси І на скільки я пригадую, Alias.... тільки признайтесь, Ви робите це навмисно? А зі мно таке теж не вперше, повинна б була навчитись: у одного нашого знайомого ДН шостого липня, був дуже здивований, коли ми прийшли його вітати сьомого червня
Маряна, вітаю вас з Днем народження! Мих. ========================================= ========================================= То за старим календарем, а ми живемо за Григоріанським! Друже, , вітаю з Днем народження! Мих.