Вибачте, Бамбук, троха не встиг. Шукав подарунок. Щиро приєднуюсь. http://www.youtube.com/watch?v=UHth81uZHWM
Телефон не надо отключать, Ё! Друже, с Тобой так хотела поговорить Ри... А чего мы Тебе пожелаем, фиг кому, кроме Тебя на ушко шепнем...
Кліберне, Вітре, і вам велике спасибі! Шкода, з Рі... не поговорили. Але я відчував її флюїди! Привіт їЙ!
Василю, спасибі, хоча браку думок про душу і раніше не відчувалося Картинка файна, ще кілька років тому так переважно і виглядав Окрема велика подяка за букет пані Мрочкізм
Поеточко, з Днем народження! Щоб не тільки ти для когось, а й хтось для тебе Яскравого життя! Хай пливе щасливо твій життєвий човен, І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й бажання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання! З днем народження!
я не дуже спізнив? Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні, як струна, Хай добро не оминає хату, Як не оминає цвіт весна Хай здоров’я, радість і достаток Стеляться, немов вишневий цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І Господь дарує сотню літ.
Дякую Карабіне!!!!!!!!!! не дуже,якраз снідаємо кавальчиком вчорашнього тортика під запах ніжних троянд ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ---------- Щераз дякую всім тим,хто мене не забув! І кавальчик мого солодкого столу для вас:
mrochkizm, З Днем народження вітаєм! Щастя, радості бажаєм! Будь весела наче пташка, Працьовита, як мурашка, Наче бджілка вмій крутитись, Як метелик не журитись! Будь прониклива, як мишка, А живуча наче кішка, Будь, як лялька симпатична, Як ворона довговічна, Як та пава будь убрана, Як лебідка будь кохана!
Mrochkizm, з Днем народження! З Днем народження Тебе ми вітаєм, І бажаєм на всі літа: Будь такою, як ми Тебе знаєм, Проста, ніжна і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила, Мчать Твій човен до тої землі, Де панує лиш радості сила, Де збуваються мрії усі.