Цікаво, а що в тому році Ромко на торт запрошує, що дехто першим захотів привітати, поки весь не з"їли. А я до речі, в прошлому році Ромка , перша і остання привітала.
Пане Ромку, щиро вітаю Вас з ювілеєм! Бажаю здоров"я, здоров"я і ще раз здоров"я! І ще раз здоров"я - Вам і всій Вашій родині, а особливо Зорянці. Бо, як дуже часто показує практика, здоров"я - це наше найбільше щастя. А до того - всього, чого самі побажаєте. Боже Вас благослови!
Ромко, от всей души поздравляю Вас с Днём рождения! И хочу вам пожелать: Мечтать! Дерзать! Взлетать! Летать! Не отступать и побеждать! На шёпот за спиной - забить! Прощать! Жить и Любить! Счастливым - БЫТЬ!
KARABIN, з Днем Народження Вітаю!!! Ми зі святом Вас вітаєм, Лантух радості бажаєм! Будьте дужі і проворні, По-козацькому моторні, З хлібом щедрим на столі, З добрим словом у душі! Побажаєм ми удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могли здолати Височенні гори І щоб раз у рік літали На Червоне море. З Днем народження!!!!!!!!
Карабіне, вітаю з Днем народження! З днем народження вітання, Шлю тобі з самого рання, Поки ти не дуже п'яний, І годишся до читання. Я бажаю: все що треба, Щоби падало із неба, Мила щоб тебе любила, Річкою горілка лилась. Кожен ранок бочку пива, Не було нервних зривів, Грошей в банку і панчохах, Круту тачку яку хочеш, Хату в центрі прикупити, Кохану в Париж звозити, Всім коханкам догоджати Й на те все здоров'я мати!
ovod, вітаю з Днем Народження! Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Овод, вітаю з Днем народження! ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- Карабіне, з Днем народження!
Карабіне, вітаю з Днем народження!!! Бажаю, щоб життя стріляло у Вас патронами щастя, достатку, любові та удачі, а Ви мали моцне здоров'я то витримати!
Наша загадково - мафіозний Оводе!!!Вітаю із днем народження і бажаю завжди залишатися таким неординарним, цікавим, загадковим персонажем! Кохання, усмішок, гарної трави і здійснення усіх найзаповітніших мрій! Дорогий Карабіне! В цей чарівний сонячний день хочеться побажати вам щастя, завжди гарного настрою, злагоди у родині і всього - всього найкращого!! Бажаю,щоб здоров'я до Вас текло широкою рікою, Впадало в бездонне море неземного щастя, Виливалось проливним дощем радості, Усміхалось теплим незрадливим сонцем любові!