Віттаю Яську з Днем Народження!!!! З Днем народження вітаєм! Щастя, радості бажаєм! Будь весела наче пташка, Працьовита, як мурашка, Наче бджілка вмій крутитись, Як метелик не журитись! Будь прониклива, як мишка, А живуча наче кішка, Будь, як лялька симпатична, Як ворона довговічна, Як та пава будь убрана, Як лебідка будь кохана! Як вогонь завжди горіти, Hе старіти і не хворіти, Жити довго і красиво, Бути коханим і любити. Hа роботі лише успіху, Удома - радості і сміху, Щоб молодість блищала, Щоб старість відступала! З днем народження!
Ясю, вітаю Вас з Днем Народження! На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. Прийміть від мене у дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ!
Вітаю власницю найгарнішого і найособливішого ніка на форумі. Хай краса і неординарність супроводжують Вас усе життя!
Ясько, з Днем Народження! Рибки - то дуже особливі і неординарні особистості Бажаю Вам завжди залишатися такою особливою! Хай всі ваші мрії обов"язково здійсняться!
Ну, шо, пан Рома, уже можно Вас поздравлять? Витаю Вас с ДР! Здоровья, Терпимости, Доброты желаю Вам от чистого москальского совкового сердца!
Ромку, вітаю з Днем народження! Бажаю жити довгі роки Без сліз, без горя, без біди. Нехай здоров’я й щастя будуть У Твоїм домі назавжди. І незалежно від погоди Нехай панує в ньому згода. Ще від душі бажаю щиро Любові, спокою і миру.
Не на фініші, а на старті То тільки початок вітань І взагалі, ви мене збили з пантелику Мені кудись (я вже не пам"ятаю куди, от блондиняча пам"ять) прийшло нагадування про Ромкове ДН, мала твердий намір привітати після 12 ночі