Йой, ледь не пропустив днюху Миха Пане Романе, нехай щастить в реальнім і віртуальнім життю. А водяний бізнес хай процвітає!
І я, Миху, вітаю. Може трохи запізно але не звик відвідувати цю гілку. Щастя, натхнення в наших дискусіях. Адже в суперечці народжується істина. Божих благословінь вам, Миху...
KLIBERN, ВІТАЮ!!! Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле і гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас!
Я не виноват, что поздно, в бане был, случается. Уважаю Ваши седины. Делить нам нечего. А уважать друг - друга уже никому не помешать. Искренние поздравления!
Іспаночко, вітаю тебе з Днем народження! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!! Солоденького на витребеньки і подорожі майбутнє чекає на тебе..