Leri, з з Днем народження!!!! Усіх Божих благословінь вам!!!! Пс.30:20 Яка величезна Твоя доброта, яку заховав Ти для тих, хто боїться Тебе, яку приготовив для тих, хто на Тебе надіється перед людськими синами!
У Нірванки сьогодні день народження! Вітаю, бажаю супернастрою, суперкохання і суперових людей навколо!
Нірваночко!!!! Вітаю!!!! Нехай бажання здійснюються І розгораються як зірочки, Нехай друзі завжди посміхаються І хай у сердці квітнуть квіточки!
Нiрваночко! Всі разом в день народження твій Бажаємо серцем і душею Здоров'я, бадьорості і сміху, У всіх справах твоїх успіху І щоб світила би завжди Тобі щаслива зірка на землі.
сотник, Вітаємо з Днем Народження Від усього серця Вам бажаєм Здоров"я, затишку, тепла! Хай гарний настрій розквітає, Щоб в серці молодість жила! Бажаєм Вам снаги і сили Щоб був щасливим кожен день, Щоб і надалі ви раділи Вітанням люблячих людей!
пане Gron,вам Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються не мов вишневий цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ! Хай одяг буде від кутюр, В кишенях-шелест від купюр, Душа- хай прагне авантюр, Хай в справах буде все ажур! З днем народження!
Щиро дякую! Сподобалось -цілую))) Якось сумно сьогодні ,останні роки вважав це суто батьковим святом, мамі це подобалося, квіти, кафе, місто...... Але якось будем жити....
Маю сумніви, але вважатиму ініціативою адміністрації мою амністію за день до закінчення строку ув"язнення саме через Ваш ДН. Прийміть і мої найщиріші вітання.
Gron, з Днем Народження!!! Що захочеться - хай прийде, Все хороше хай запам'ятається, Нехай очі Ваші щастям світяться, Люди добрі хай Вам зустрінуться. Нехай любов буде до старості, Я бажаю Вам тільки радості!