З Днем Народження Ука !!! 35 – це зовсім небагато, Це чудове і радісне свято. То ж бажаєм щастя й долі, Неба синього, квітів у полі, Здоров’я, любові, краси, Пісень солов’їних, живої роси. Зустрічати за світанком світанок, Бо 35 – це лиш життя твого ранок
Вітаю двох чарівних і надзвичайно розумних панянок з уродинами!Будьте завжди такі чудові,усміхнені та красиві!
Дорогі мої форумчани, дякую усім. Дякую усім за вітання і за милі слова. Це не формальність, за роки, проведені з вами у мережі, направду радію кожному слову, кожній емоції - це свідчить про те, що ви тут, що у вас досить слів і бажання дописувати. Люблю вас. Шануймося. Ваша Анноун.
Олю! Я щиро вибачаюсь... Сьогодні прийшов до дому о п"ятій, поки те-се, треба валити на електричку. Цілий день у Львові. Прибіг по сьомій і , Біг ме Боже, забув... Щиро вітаю. Дай Бог довгих і щасливих літ... З повагою ВасМТ.
Олю, навзаєм! Вибач, я вчора не добралася до компутера. І таки треба якось дослідити питання залежності життєвих поглядів від дати народження
Шановна Пані Unknown Zdravim a posílám Vám přání ze slezského hradu Vratislavi Všechno nejlepší k narozeninám, štěstíčka, zdravíčka a úspěchů ! Шановна Пані Уко, Вітаю з днем народження ! Вибачить будь ласка, що з запізненням ...
Дорога Un.Known, новим роком життя, новим днем. Любові і тепла від близьких і далеких, натхнення і сил - від вищих З обіймами Уко, вітаю і усіляких гараздів бажаю )
Сердечные поздравления именинникам и новорождённым. Характер у меня, конечно, скверный, но всё-равно я ВАС искренне люблю и поважаю!
С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ! PS. Давненько тут на форуме не был. Работы много, вырвался потом на Лазурный берег и в Испанию. В Ницце хорошо, в Барселоне так себе. Гауди не для русской души.
Лілю, з Днем народження!!! На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади, і Він зробить, і Він випровадить, немов світло, твою справедливість, а правду твою немов південь Пс.36:5