Вітаю! Всього файного бажаю! Щоб велось, і непереводилось! Вредних юзерів поменше, файних знимок побільше! ВСЬОГО!!! Тільки новачки ображаються на модераторів
Вітаю, пане Левандівко) Ростіть великим!)) І будьте здоровим. Іспаночко, щастя тобі великого! В першу чергу особистого, ну і професійного успіху!
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ Romko!!! Нехай вам небо голубіє, А жовтим стеляться жита. Нехай прекрасна ваша мрія До сонця радісно зліта. Нехай ясні весняні зорі, Навіюють спогади - не жаль. І ранки, чисті та прозорі, Несуть роздум'я - не печаль. Ще попереду буде щастя, Його не зникне джерело, Робіть добро і вам воздається, За щирої душі тепло.
Вот жещ ёк-макарёк, стольких не приветил и не поздравил оказывается. Простите, я не нарошно. Левандивку, Испаночку, ещё если кого пропустил. Лучше поздно, чем не когда.
hunter с днём рождения Вас! Небесный свод жесток и скуп на благодать, Так пей же и на трон веселия воссядь. Пред господом равны и грех и послушанье, Бери ж от жизни все, что только можешь взять. Омар Хайям
Vittoriya, Вітаємо! Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих.
Життя продовжується, незважаючи ні на що, незалежно від наших бажань. Борисе і Сергію, мої вам вітання! Здоров"я і спокою!
З уродинами Вас ! Борис усього найкращого, спокою, відпочинку Серега - интересных Вам заказов и клиентов
Хлопці й дівчата, дякую за привітання! Приємно, що не забуваєте. У мене все гаразд, нові успіхи, нові кола спілкування, нові горизонти. Найкраще привітання, яке я сьогодні отримав, виглядає так: Будьмо!
Спасибо всем за поздравления!Вчера даже зайти сил не было.Сначала работа , потом ещё в университете поздравляли...
Un.Known, з Днем Народження Вітаю!!! З роси і води На довгу сотню літ. Бажаєм щастя, Благ людських по вінця, Здоров'я міцного, немов граніт, Щоб весен тихих сонячне проміння В душі будило ніжні почуття, Щоб не торкалась скронь зими пороша, Щоб Ти пройшпа через усе життя Така, як є, приємна і хороша.