Сьогодні зранку став прадідом... Вітання бажано загорнути в щось м"яке, аби не побилось і не розлилось... Або перерахувати на мій р/р... Вітаю всіх народжених!!!
Дорога моя Анноун, дякую ) Я точно знаю, що обійми і поцілунки набагато приємніші вживу, але через те, що моя мітла мене занесла ген за море, мушу зізнатись, що віртуальні є не менш приємними ))) цьом ---------- Додано в 05:59 ---------- Попередній допис був написаний в 05:56 ---------- Дай Боже всім новонародженним бути кращими, ніж їх предки, міцного здоровля і успішної Держави
Знаєте, у кого сьогодні день народження? Не знаєте, тут ніде не написано. А день народження сьогодні у дуже мудрої кобіти, у Занудки! З чим я її і вітаю і бажаю її дітям і далі мати вдома маму-сонце.
О, нічого собі!!! Мало не прогавили. ЗАНУДКО, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАС! От би всі були такі "занудні" як ЗАНУДА!
Ну да, ну да... Меня надо было поздравлять числа эдак 28-го марта... Как говорится: Первоапрельская шутка превращается в Новогодний подарок!!!
Вже 100 літ як не заходила на ЛФ. А сьогодні щось собі надумала і прийшла. Не даремно. Дякую за щирі і теплі вітання, і за те що пам"ятаєте мене - таку Зануду. Дякую!!!