дорогі Coffe13 і Марусю! Вітаю вас!! Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже! Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе! Нехай Господь зверне на тебе лице Своє, і хай дасть тобі мир!Чис.6:24-26
Марусю-мамо, вітаю Вас. ніколи не забуду як реготала часом від ваших дописів. і це - те, за що так люблю ЛФ. Ви - один із дописувачів, які дають цьому форуму життя, перцю і родзинку. бажаю Вам і Вашим діткам любові, щастя і бути здоровими.і чоловік щоб тільки радував, і дивував приємними сюрпризами. обіймаю ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- Оксаночко, тебе також вітаю, акварельно-кавово-затишна ти наша
Аліас Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твій день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров’я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!
Сонечко, зіронько, ластівко мила, Хай твоя доля буде щаслива Хай твої очі смутку не знають, А зоряні ранки ще 100 літ зустрічають!
Аліас! Вітаю з Новим Днем Народження! Най нова ніч на небі зорі схилить, Твою фортуну най тобі прихилить, Щоб новий день розпочинався вчасно, І радість на твоїх очах не гасла! Свято
Аlias! От души я тебя поздравляю, Веселись в этот день, не скучай! Я желаю тебе столько счастья, Чтоб оно пролилось через край. Пусть хорошее все запомнится, Все задуманное – пусть исполнится, Пусть глаза твои счастьем светятся, И хорошие люди встретятся!
Аліасочка,прийми мої вітання - з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Бажаю кохання, успіху, втіхи, Щоб слози блищали тільки від сміху. У посмішці щастя і радість вітились, А всі побажання твої щоб здійснились!
АЛІАС, вітаю тебе!!! Хай доля дарує лиш радість і щастя, близькі люди - вірність і любов! http://www.youtube.com/watch?v=8UE6gzNuUKo&feature=related
Аlias! В тот час, как свой наряд фиалка расцветит И ветер утренний в весенний сад влетит, Блажен, кто сядет пить вдвоем с сереброгрудой И разобьет потом бокал о камень плит. Омар Хайям
Вітаю Аліас і всіх попередніх іменинників! Щастя безмежного, кохання необережного, щоб більше добрих людей на світі стало!
Аліас! До Дня народження - бамбук щастя не плутати з аксіомою Бамбук = щастя Хай у вашому житті завжди буде місце для краси і привід для посмішки!
Аліасочко, вітаю з Дниною!! Здоров'ячка, успіхів і сприятливих обставин у втіленні задумів, натхнення, радості, хай сповняються всі мрії які ведуть до щастя.
Аліас, вітаю з Днем народження! Мих. ---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- прочитав: "з Дитиною"