Таня вітаю з днем народження! ---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ---------- А ви сьогодні кричали?
Что, что, но сегодня я вовремя заглянул. Как говорится TesTanya Во блин, блин, Блин. Кому посвящается, чуть чуть не написал. Маленько бум,бум. TesTanya
Вітаю іменинничків з Днем народження!!! http://vitada.org.ua/pozdravitel/video/view.php?id=223&cat=28
TesTanya, приєднуюся до привітань. Бажаю вам таких людей, які би йшли з вами поряд по життю і були вам як надійною опорою так і приємною компанією. Також хочу сказати велике спасибі форумчанам за вітання в мій адрес. Вибачте за запізнілу реакцію. Відпочивав в Криму і не мав тирнету. А зараз от побачив і мені дуже-дуже приємно стало.
Щиро дякую всім за вітання. Так засвяткувався на роботі що тільки щойно зміг добратися до комп"ютера і прочитати ваші привітання. Завтра продовження. Show must go on
Пане Locke, щиро вітаю Вас з Днем народження! Також приєднуюся до привітань інших і бажаю, щоб ваше шоу ніколи не закінчувалося! Ще би вам побажав якогось Далай-Ламу в учні, щоб він у вас трішки мудрості повчився І побільше Вам Кунг-Фу! Свято