Так вона ж як СБУ,завжди в курсіТільки казала,що як ніхто не приїде,то заставить мене самого зїсти всю нарізану ковбасу,салати і випити всі напитки.
На Спаса до церкви і дружно робимо форумівку в Дрогобичі.Заодно відмітимо дєньчик моєї найдорощої донечки.
останнім часом рідко тут буваю, часу вобріз, але краще пізно ніж ніколи, отже всім у кого були днюхи жінкам: чоловікам:
Zoryankа,вітаю Вас з Днем народження!!! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
приєднуюсь до привітань. Будьте щасливі, любимі,здоровенькі,мрійте і хай вони збуваються. Погожих,сонячних днів.
сьогодні день народження моєї донечки 21 рочок З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
прийми,сонечко, вітання. Здоровячка і хай мрії збуваються Будь щасливою. ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ---------- прийміть вітання
Інформація з профайлу: Говорітє зі мною англійською! сєрпєнь єта джулай? вітаю з першим місяцем віку Христа
З Днем народження! І я, і я також вітаю всіх нещодавніх іменинників! Щастя Вам всім, здоров"я, достатку, кохання і довголіття!
"ох уж эти мужчины"вічно їм мало Абсолютно взаємно Добре.....так вже й бути....поділюсь...ось... п.с.моє "Медове
О!Дякую.....вітати будете через місяць без двох днів....А подарунки приймаю вже Я вже пакети наготувала