Вітаю з Днем народження Summer. Мих. ---------------------------------------------------------------------- Вітаю Орфея з Днем народження! Мих.
KUTUZ, вітаю! Нехай бажання стають реальністю! http://www.youtube.com/watch?v=XfNaogDTEUI&feature=related
KUTUZ Вітаю!!!!Бажаю впіймати ну дууууууже велику рибу,навіть високого польоту(ну,ви мене зрозуміли).... Від мене:
Йой, ще трохи і не всигла б! Кутуз,всього самого-самого найкращого бажаю з нагоди Дня Народження! Нехай сповнюються мрії, відчувається щоденна підтримка близьких та рідних людей, нехай злі люди обходять стороною ну і саме головне: "ловись рибка вилика і маленька", або ще краще "велика і велика"
18 вересня у мене день народження......буду дуже вдячний від поздоровлень, які будуть дуже приємні в цей день...гумор, але правда..:radist:
Дуже дякую всім хорошим людям за гарні вітання.Мені було дуже приємно,та ще й не очікував стільки уваги.:hello:При нагоді,будете в Дрогобичі,то заходіть на каву.Буду радий.
"Язык мой - враг мой" - знаєш таке? Ми прийдем, прийдем, не сумнівайся, та ще й не самі ...і не тільки на каву