Ага!!!!Трюфельний з маскарпоне,Смачненький вдався,шкода,що ви не посмакуєте...Всім,всім,дякую.... я від скромностиі не помру,то точно... ---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- Хто сказав?????Мої нинішні букети ,вгадайте,які були???? всі,як змовились Лілії.....Вся хата в ліліях,від карликових до гіганських,а запах............ ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ---------- Але ж було! А де зникло?????? Принаймні минулого року точно було.
Поетко, приєднуюсь і я до всіх вітань і побажань!!! Ви одна з тих людей на форумі для яких хочеться зробити щось приємне http://www.youtube.com/watch?v=-WTNxiWGHzM Всього Вам найкращого
мила Поетко! зі святом тебе! затишку тобі вдомі і в душІ, любові, ніколи не втрачати підгрунття і не набирати зайві кілограми :smilec:
Поеточко,вибач,що з запізненням...отже...Від всього серця вітаю тебе з Днем народження!Все,що бажаєш -нехай збувається!
Мила Поеточко! Прийміть і від мене мої маленькі привітання... Вибачте, шо з запізненням Допоки сонце світить з висоти, Щебечуть птахи, зацвітають квіти, Ми Вам життям бажаєм твердо йти, І днем грядущим від душі радіти! Хай щастя завжди супроводить Вас, Людська повага й шана не минають, А вашу мрію й працю повсякчас Лиш визнання вінчають!
olya_d,вітаююююююююююю!!! Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!
---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ---------- Оlya_d Всього -всього найкращого.Головного ЗДОРОВ"Я І ЩАСТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olya_d, нехай життя буде барвисте як прекрасні квіти, а настрій - легкий і романтичний, мов музика http://www.youtube.com/watch?v=RZccf9-o2j0&feature=related
Olya_d: Желаем светлых долгих лет И крепкого здоровья, В твой день рожденья шлем привет С огромною дружеской любовью!
Олюся_d!! Бажаю всього - всього найкращого!!!Міцного здоров"ячка,тепла,розуміння,щирих посмішок і вірних друзів!завжди залишайся такою квітучою і чарівною квіточкою і чудовою подругою!