І я приєднуюсь до привітань Сашкові! З днем чудовим я вітаю Та від серденька бажаю Щоб свята бували часті Щедрі, пишні та прекрасні Спокій в серці хай панує, Втіху й злагоду дарує Щиро хай душа співає Кожна мить хай надихає.
так давно сюди не заглядала, аж соромно перед тими кого не привітала та нажаль всюди не встигнеш Кого пропустила - вітаю! (завжди повторюю, що краще пізно ніж зовсім ) Всім именинникам від мене всього само - самого позитивного!
А мене ніхто не вітає... Все я на вас обідилась ---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ---------- Отак ви мене любите
а в профілі нема!!!ааааа....ая...ая...ая... не знав короче..я сі справлю...во на маєш на дєнь варєнья: Желаю радости всегда И настроения бодрого, Не знать печали никогда И в жизни всего доброго. Никогда не унывать, Не видеть огорчения И дни с улыбкой начинать, Как в этот День Рождения! :kiss3:
Для тих хто мене ше пам"ятає.як Поетку,ми зараз будемо їсти оцей тортик: ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Пригощайтесь і Ви
Так приємно,коли про тебе пам"ятають, і от нині маю сюрприз(несподіваний і приємний),потім похвастаюсь аааа...в звичнім дні був тонкий намьйоок!!!
Мила тезко! Будь здорова і спокійна, це дуже потрібний фундамент для радості і щастя. Кохання тобі і усмішок, і хороших людей навколо. Цьом!
Мила Олю, якби можна було подарувати Вам казку! Нехай у Вашому житті завжди буде місце для дива! http://www.youtube.com/watch?v=KjW2W3Sxu08&feature=related
Блін!!!!Поеточко,дорогесенька,в профілі чо не напишете? Простіть нас!!!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Натхнення у всьому!!!!!!