Якось давно не заходив, робота просто вирубила з життя, а тут ось старожили святкують Чорнобилец, усього Вам найкращого, успіхів і здоров"я міцного
Чорнобильця вітаю Я. ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- Встиг......
Ліля, вітаю Вас з Днем народження! Пр.3:13-14 Блаженна людина, що мудрість знайшла, і людина, що розум одержала, бо ліпше надбання її від надбання срібла, і від щирого золота ліпший прибуток її... Нехай Господь благословить Вас ! ! !
Дуже дякую вам за вітання!! Цього року мені 29-го числа виповнилося 29. І день навіть видався дуже гарний! Молитвами добрих людей... Щиро дякую! :girl_in_love:
І мені вибачайте, що з запізененням До поки сонце світить з висоти, Щебечуть птахи, зацвітають квіти, Ми Вам життям бажаєм твердо йти, І днем грядущим від душі радіти! Хай щастя завжди супроводить Вас, Людська повага й шана не минають, А вашу мрію й працю повсякчас Лиш визнання вінчають!
Лілечку, вітаю Вас із днем народження. (Вибачайте за запізнення). Здоров'я Вам і Вашій родині. Божого благословення. Сил Вам і наснаги на Ваших чоловіків, а вони нехай бережуть Вас і носять на руках. Ви ж у них одна єдина жінка. Поки що. Поки Господь не послав Вам донечку. Будьте щасливі.