Так, з днем народження! Нехай ваше око тішать вогники тільки від бенгальських вогнів! а не від електричних розрядів Свято
ЛЮБІМАЯ, бажаю тобі я добра і миру! Світанків сонячних, привітних, А днів прекрасних, теплих, світлих. Ночей спокійних, не тривожних, А щастя стільки, скільки хочеш! Здоров'я вдосталь і без ліку, Кохання щирого довіку!!!
Лідуся З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!Нехай сповняться всі твої мрії,нехай донечки ростуть здорові,нехай чоловік любить, а він тебе любить( я бачила....Одним словом нехай все буде добре!!!!!! Я твою сусідка.......(ну майже)
Дякую за привітання, мої дорогі!!!!! Ви сьогодня повністю вгадали мій смак! Я дуже люблю конвалії та орхідеї і ті цукорочки, що Іруська подарувала... Сьогодні у мене був хоч і приємний, але не дуже веселий ДН... А зайшла на форум і перед сном собі підняля настріи вашими привітаннями! Люблю вас усіх!!!! Дякую іще раз!!!!!
LuBimaya - Простите грешен, чуть не досмотрел. Но надеюсь не поздно. Так экспромт. Времени нету на подготовку. LuBimaya Поздравляю Вас с днём рождения! Дух мой рвется к небесам В заблуждение странном: Не пущусь ли я и впрямь В путь по звездным странам? Нет, хочу остаться здесь, В мире безобманном, Чтобы пить вино, и петь, И звенеть стаканом! Но пока мы за столом, Жажде нет запрета,— Пусть поет в бокалах ром В такт строкам поэта! Так за здравье ж тех, кто здрав, Тех, чья жизнь — отрада! Первый тост за Так за здравье ж тех, кто здрав, Тех, чья жизнь — отрада! Первый тост за LuBimaya, Следуя обряду:, Пить отрадно и легко За друзей с друзьями — И за тех, кто далеко, И за тех, кто с нами. (Иоганн Гёте) Дай Бог Вам здоровья! Любить и быть любимой.
Володимир Вишня!Вітаю з Днем народження! Хай все у Вас в житті складається добре,і Ваші мрії здійснюються!Духовної міці і наснаги!
Спасибо Вам тоже. Сыну успехов в учебе, мужу в бизнесе, а Вам - правильно ими руководить ! Ну кто как не жена самая главная в семье ! У меня именно так !