Неужели непонятно, что Тельцов следует поздравлять ландышами или сиренью???? Поразительное невежество!!!! С ДР, Пражаночка! Букеты ландышей, сирень – Тебе все дарят в этот день, Пражанке – первые цветы, Ведь родилась весною ты! В нас пробуждает ото сна – Любовь - прекрасная Весна! Любви Тебе, админ, родная! Здоровья, Счастья, дорогая!
Un.Known,Олю ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!!!!Нехай сповняться заповітні мрії,нехай душа залишається світлою,нехай в очах не буде сліз,лише від радости,натхнення,наснаги і ЛЮБОВІ!!!!!! ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ---------- Ука Вітаю!!!Всього-всього якнайкращого,щастя,миру і любові.
Boris_Kiev, Серега-Очкарик, Un.Known, Ука! - Вітаю з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Щастя, благополучча та успіхів вам.
Дівчатка вітаю вас!!!! Натхнення, кохання і всього найкращого!!! Наша мила і люба, найкраща у світі, Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, І щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, Добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба – Сімейного затишку й мирного неба.
Уко, з Днем народження! Бажаю міцного здоров"я, сімейного затишку та завжди досягати поставленої мети Un.Known, вітаю! Здійснення мрій та радості від життя!
Дякую усім - за таку купу квітів, Михайловичу за небо, Полковнику за вірші (приємна несподіванка), за музику, за добрі слова, а накінець - за те, що згадали і не полінувались написати. Усіх цьомаю!
Приєднуюсь... Зі скромним подаруночком....сакраменто... натиснути на відкритку...а потім на мацьопку кнопочку під нею.
Приєднуюсь до привітань,Boris_Kiev, Un.Known, Ука,всіх благ Вам! ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=3cUr01Y69nw&feature=related
^__^ так усміхнуло мене. Дякую, що ви в мене є і про мене пам*ятаєте))) і так звичайно я ходжу догори ногами, бажано таке не повторювати небезпечно для здоров*я і щвидко п*янієш)))) ще рас спасибі, я вас люблю! Un,known - з днем народження вас! любові, друзів поруч і багато солодкого
В Ваші 24 аги... аги.. "ВІСІМНАЙЦІ" вже багато чого позвоено, а Ви ще Малявка? ВІТАЮ ! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ !