Day of the Dead - зовсім нове кіно. Але тема настільки заїжджена, мабуть сотні разів уже переспівана в кіно за останні 20-30 років, що годі сподіватися якогось нового оригінального авторського підходу. І справді, нічого нового нема. Військові розробляють якусь нову хімічну зброю. І, звичайно ж, щось стається, що отрута виходить з-під контролю люди під її дією почали перетворюватися на зомбі. Вкушена людина , звичайно ж, теж стає зомбі. Сенсу в фільмі ніякого нема, як завжди група вцілілих людей намагаються вижити і знищити мертвяків. Фільм вирізняє хіба що натуралістичність кривавих сцен, хоча й цим зараз уже також не здивуєш. Словом, кіно хіба що для найбільш затятих фанатів фільмів жахів Качати звідси http://infostore.org/info/4938143
Відповідь: День мерців (2008) брюс віліс знімається у "Планета страху" Фільм Родрігеса із тієї ж опери про зомбі. Але це фільм стьобовий, треш, фактично пародія на такі фільми, як "День мерців"
Відповідь: День мерців (2008) шось вас Мартіні на чорнуху пробило... (це яка тема створена за вечір про мокрушне кіно? 3 чи 4)
Відповідь: День мерців (2008) це той фільм, де знімається дівчина з фільму "всі жінки відьми"?... у неї замість однієї ноги -- кулемет?... справді: чорнуха...
Відповідь: День мерців (2008) саме воно До речі, "Планета страху" це насправді друга частина дилогії "Grind House", спільного проекту культових режисерів Тарантіно і Родрігеса. Перший фільм "Доказ смерті" (Тарантіно) - теж рекомендую. Такий тонкий стьоб з класичних голівудських трилерів.
Відповідь: День мерців (2008) Я ніколи не приховував, що мої вподобання в кіно - це жахи, містика і фантастика Ось намагаюся привити любов до жанру серед форумлян
Відповідь: День мерців (2008) Звичайно! Пізно ввечері чи вночі, а ще шоб за вікном дув сильний вітер , шкрябаючи гілками по шибках, ну і грім з блискавками теж додають належного антуражу
Відповідь: День мерців (2008) Може,то я такий нечутливий,але на мене то ніц не діє... Навіть раз на цвинтарі ночував(бурна молодість),то нічого не було страшного...
Відповідь: День мерців (2008) Це бува не римейк *Повстання живих мерців* ?. Пригадую в шкільні роки за 1рубль і 20 копєєк у відеосалоні дивився. До речі це був мій перший фільм жахів. На вулиці вечоріло і я до дому боявся йти
Відповідь: День мерців (2008) рімейк, звичайно. Такий самий , як "Страйк", "Обитель зла", "24 години" і десятки інших фільмів на науко-зомбі-тему