День космонавтики

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем рівнянин, 15 бер 2011.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вообще то эта тема перекликается с другой темой из раздела "История" и к политике имеет косвенное отношения.
    Я объединяю две темы.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Щоб почати розуміти суть нашої відсталості я і запостив тему "Слон с повадаками Моськи"
    http://ostrovforum.net/showthread.php?t=9370 Ви або полінились почитати ті "простирадла", або не вникали в суть написаного, або поверхнево вникали.

Уман не приложу. Здається крім лікарів його ніхто і не святкує.

Саме так. Бо саме Всевишній наділив істоту у вигляді людини розумом, щоб пізнавати і медиуцину і космос і все решту. І наділив (подарував) розум саме для цього. людина його (подарунок)лише користає на свої потреби, але по недорозвиненості та слабоумію видає це за власні досягнення. Не було б того подарунку природи, Всевишнього, то святкували б день поїдання трави, або бананів. І не більше.

Знову не поняли різниці. Обжинки свято врожаю та вдячності природі і Всевишньому і в це свято віддається шана за подарунки і те що природа і Він дарували продовження життя. І як наслідок літати в космос, пізнавати медицину, освіту, тощо. Свято початку( подарунку)всього в житті людини.

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Гео́ргий Степа́нович Шо́нин (3 августа 1935, город Ровеньки Луганской области, Украина — 6 апреля 1997, Звёздный городок, Московская область) — советский космонавт № 17. Герой Советского Союза (22 октября 1969). Генерал-лейтенант авиации (1985).

Гео́ргий Тимофе́евич Доброво́льский (1 июня 1928, Одесса, УССР — 30 июня 1971, стратосфера над Казахской ССР) — лётчик-космонавт СССР, Герой Советского Союза, подполковник ВВС.
    Трагически погиб при разгерметизации спускаемого аппарата во время посадки корабля «Союз-11».

И почему это должен быть только Российский праздник :o

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та ви ж вчора там же сказали, що я добре прочитала. Коли я знайшла невідповідності між тими поняттями. Ну що за люди! От таких у космонавти не беруть. :))

Не зовсім так. Обжинки - це не тільки свято вдячності природі, це ще і свято людської праці. Щоб справити обжинки, селянам треба добряче попрацювати з ранку до ночі у тому полі. А тому за те, що добре попрацювали, чарочка теж випивається обов'язково. ;)

5. ГРАНД

І я хочу щоб в Україні було як на Заході. І вона на це має право. Вона є невід"ємною частиною того самого Заходу. Але ці "празнікі" що призначили совки її тримають мертвою хваткою тут, в багнюці азійсько-візантійського болота.

Це визначна подія в рядку таких же визначних подій в історії людства. Не більше, не менше. І по своїй значимості вона аж ніяк не затьмарює винахід антибіотиків (пеніціліну), чи Ньютонова Закона всесвітнього тяжіння. Але ж нікому в голову не приходить влаштовувати свят з нагоди першого уколу пеніціліну в попу хворого пацієнта, який згодом видужав. Приємно , що Корольов наш співплемінник і в анкетах зазначав як українець і нащадок великого козацького роду Ніженщини, хоча він і народився на Житомирщині. Але не більше того.

До того "москаля" Корольов запускав собак (білку та стрілку), які не менш вдало повернулись із польоту. А перед цим запускав мишей та пацюків. Але не так вдало. Як що вже на те пішло, то слід "святкувати" політ в космос собак, як першопроходців. А труслива людина лише пішла протореним шляхом.:));)
    Рух є життя.

6. ГРАНД

То я Вас так заохочував до подальшого читання роботи. Не просто механічного, а вдумливого.:rose::)

Не хочу я в космонавти. І ніколи не хтів.:ireful:

То вже атрибути свята обжинок. А суть саме в тому про що я казав.

7. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Мдя, и тут политика )))))

Хотя рывку в космос человечество обязанно имхо холодной войны и соперничеству сверх-держав. Опять для войны быстрее развиваемся, но хоть и миру польза есть )))))

8. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

9. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Это конкуренция

10. Hightower

Я бы сказал очень обостренная конкуренция! :):rose:

11. OrangeSpring

Так масштаб глобальный
    Если озеро - со стоячей водой. оно быстро в болото превратится

12. ГРАНД

Браво!!! Тонко підмічено!:good:

13. Hightower

Так то ж если озеро, а тут река, быстрая, широкая и глубокая )))

14. OrangeSpring

Река легко превращается в озеро

15. Hightower

[OFFTOP]Ну не так уж и легко думаю! Вода себе хорошо дорогу прокладывает ;) [/OFFTOP]

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Ваня, а... Вот тов. Вассерман, попеременно, то в правой, то в левой руке, вертит нечто... Это у него в руках искуственный член?

17. Hightower

[CENZ]Фуууу:bad: Думаете Ривнянин тему для срача создавал? :sad:[/CENZ]

18. Hightower

Пане Грант, дякую на доброму слові! ))

Но считаю что освоение космоса стало огромным шагом вперед для всего человечества в плане развития технологий, так что тут несомненная польза имхо. И авиастроение, и электроника, да все в завязке, одно без другого никак :pardon::)

19. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А... Шановни Пан Рiвнянин то тут причем?

Это Ваня, сильно больного на голову Вассермана, на эту ветку приволок.

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]Та Ване ж сказать нечего, судя по его постам. :) Он еще не понял, на какой форум попал :)) "Давит" население Острова наглядной агитацией :rolleyes:[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)