тому шо "вєлікій і могучий" рулить..на території України... Тому що а щодо медицини.... я розумію,що ти не маєш ніяких сумнівів,щодо можливостей української медицини... Я теж...
---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ---------- ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------
---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- маєш рацію....
Нагадую,що гілка з демотиваторами знаходитьься в розділі Кімната сміху.Наразі нічого смішного я тут не побачила. Для релігії існують релігійні гілки,для політики - політичні.То так,нагадування на майбутнє Ромку,існують ще й оптимістичні деми
Д Е М О Т И В А Т О Р И(І мотиватори,і просто картинки).Для всіх. В звязку з тим,що моє бачення світу являє собою різкий контраст з баченням світу більшості,і вразило собою ніжне серце Іспанки,то,створюю аналогічну тему,не в кімнаті сміху.... пропоную сюди закидати все,що на душі...і демотиватори...і мотиватори..і смішні...і трагічні...і філософські...і політичні...і релігійні... Запрошую всіх.... І для початку ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------
Ні нравіцця - впірьод в пуцінську.......е-е-е путінську тему.... Хоч,можна й тут... ---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- А то для тебе