Демодекс

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ZOOM, 6 бер 2008.

1. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Відповідь: Демодекс

Значить в Росії ще гірша;) Поки жила у Львові таких проблем не було...

2. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Пробачте, щойно подивилася ваші координати...

3. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

ЛЮДИ!!!А є лікарі на форумі,які трішечки розбираються в дерматології? Відгукнітся будь-ласка...

4. marusiaka

marusiaka цьотка-пігулка

На мене цинкові Бади також діють трохи дивно. у мене спазми в животі починаються. приймала вітчизняні цинкові таблетки . от думаю можливо треба якість імпортні спробувать. Хто знає який цинк кращий? може комусь радив доктор?

5. reginamay

reginamay New Member

Мені трохи допоміг косметолог. Відвідую його і зараз. Перші гарні результати були десь через 6 місяців. Самолікування не допомагало.

6. Markov

Markov Member

Я не дуже в це вірю, що через глисти можуть бути проблеми, але й може ви праві. Є програми для очищення тут https://ibio.com.ua/ , читаю про це. А ще мене дуже зацікавила інформація щодо очищення води коралами. Можливо варто спробувати?

7. radiolviv

radiolviv https://radiowave.com.ua/

Це справді неприємна ситуація, і я співчуваю вам з цього приводу. Демодекс (підшкірний кліщик) може бути досить проблематичним і потребує комплексного лікування.

Якщо вам поставили діагноз демодекозу, ось деякі загальні рекомендації щодо лікування:

1. Антипаразитарні засоби: Лікар може призначити місцеві або системні антипаразитарні препарати для боротьби з демодексом. Це можуть бути спеціальні креми, гелі або таблетки, які мають на меті знищення кліщиків.

2. Місцеве лікування: Застосування антибактеріальних або протизапальних засобів для зменшення запалення і покращення стану шкіри.

3. Гігієна шкіри: Важливо дотримуватися правил гігієни шкіри, уникаючи використання агресивних косметичних засобів, які можуть загострити стан.

4. Збалансоване харчування і здоровий спосіб життя: Правильне харчування, зменшення стресу і здоровий спосіб життя можуть позитивно впливати на імунну систему і загалом на стан шкіри.
    Якщо ви ще не консультувалися з дерматологом щодо лікування, рекомендую зробити це якнайшвидше. Вони зможуть надати вам індивідуалізовані поради та рецепти лікування, враховуючи ваші особливості і ступінь поширення демодекозу.

Щодо досвіду інших людей, можливо, хтось із форумчан поділиться своїми досвідами щодо лікування демодекозу. Тримайтеся і сподіваюся, що ви знайдете ефективний спосіб вирішення цієї проблеми.

а де твій аватар? :)