Користуюсь homenet хороша швидкість за гроші. Можливо порадите провайдер кращий? бо щоб заплатити за інтернет потбрібно їхати далеко від дому. Мазепи 11А
Там є Одеко , сайт не пишу інакше повідомлення витруть. Доступ через мережу кабельного (DOCSIS) . Канал асиметричний (на віддачу менше). Платити можна в апаратах платіжних , найближчий до вас в лікарні на Миколайчука. Деталі приватом .
Тоді не буду переходити на комітех...залишуся з фарлепом-вегою...хоч нет по телефонній лінії але ще ніразу не пропадав за 2 місяці (від часу коли підключили)...
запитання Хочу підключити провідний безлімітний інтернет до ноутбука на вул. Антоновича. До якого провайдера можна звернутися? :cesored: контакти через форум
Доброго дня. Допоможіть , будь ласка - така проблема, як виявилося - на вулиці Ясній (кінець Залізничної) треба безлімітного інтернету, куди можна звернутися, яким чином підключитися. Таке враження, ніби ця частина Львова просто викинута з карти провайдерів , хоч плач , ОГО не може підключитися, бо лінія погана, 2 місяці чекали на обладнання - і виявилося,що даремно Порадьте що-небудь, будь ласка!
підкажіть пацани будласка який інтернетт можна підключити на вул ковжуна , вже замучився від пошуків ?
На Новому Львові з'явився інтернет від Київстар. Від 19 серпня користуюсь, поки нарікань нема. При підключенні заплатив 55 грн. монтажнику за тарифний план Пуск + (швидкість 2 Мбіт). Через 2 години гроші з'явились на рахунку. Вся інформація через систему "Мій Київстар". До 1-го вересня користувався безкоштовно, з сьогоднішнього дня гроші автоматично щоденно знімаються з рахунку (сьогодня зняло 1,83 грн.). Також від сьогодні, заплачені мною 55 грн. перейшли в бонуси, 5 з яких я успішно перевів на свій телефонний рахунок, а 20 жінці на рахунок. Всі переводити не став, тому що термін використання бонусів переведених на мобільний рахунок обмежений 20-ма днями. Якщо не видзвонити, то пропадають. Також, 50 бонусів можна використати для збільшення вдвічі швидкості інтернету на місяць часу. Оплата інтернету через автомати в магазинах, по-моєму дуже зручно.
вул павла ковжуна , де покер клуб монтана , бібліотека , провайдера , люди поможіть інет підєднати !!!це бічна вул.чайковсього ,0961700000
певно тільки Укртелеком(якшо є телефон Укртелекому) або інші бездротові провайдери і затріть свій номер телефону,.зв'язок тільки через ПП
Потрібен швидкий інтернет на Широкій 77а, а то ОГО вже задовбало . Може хто підскаже куди можна зателефонувати щоб запитати за можливість підключеня.
Всім привіт!! чи живе хто в районі "станції підзамче" телефонував багатьом провайдерам, ніхто не підключає там. Один VEGA сказали почекати пару днів провірять можливість. Народ допоможіть як бути? Буду дуже-дуже вдячний за допомогу!!!