Привіт народ! Підкажіть, будь ласка, яким інет-провайдером є можливість користуватись у районі Кривоноса (Високий Замок), а саме по вул. Барвінських? У www.lvivnet.com.ua немає можливості, наразі користуюсь мобільним нетом від Київстар, але швидкість+тариф не дають можливості нормально працювати. Порадьте хто у кого можна запитати за інет у цьому районі.
Мене також цікавить якісний і недорогий інтернет в цьому районі.Куди не дзвонила,ніхто немає покриття ОГО надоїв,лишня трата грошей,хоча стабільний
допоможіть з підключенням Привіт всім! Підкажіть номачку форума, до кого можна підключитись по вул. Величковського 30а(біля барвінку на Рясне2)?Уарнет-можливість є, дорого, та ще й за частоту платити. Білайн-вже 2 місяць обіцяють, набридло. Є ще якась Аркада-х, але лишню коробочку в хаті, яка буде постійно набридати і будити, таааак не хочеться, та й відгуків про ту аркаду так толком і не знайшов.
В мене навпаки недорого безлім,але постійні глюкі,думаю на щось інше перейти.Наразі користуюсь Lannet.
По-перше не WEGA, а VEGA. По-друге це колишній Фарлеп - як маєте телефон від нього - можете собі АДСЛ підключити. А оптику у Львові Вега поки не дає ніде...
Оптику ? А що хтось дає вже у Львові FTTH ? AFAIK FTTB VEGA надає, зокрема на Левандівці. ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ---------- Рекомендую заявку на Лініяком подати.
Допоможіть будь ласка може хтось знає, чи можна підключити домашній (не 3G) інтернет на вулиці Винниця у Львові ( це район Рясне). В Укртелекомі сказали що нема технічної можливості, білайн, київстар також.
Енжнлса скоро не буде,їх викупила інша компанія. Зараз ідуть роботи з прокладення нових оптико-волоконних ліній.
Домашній інтернет від Київстар Всім привіт! Нещодавно підключився до інтернету від Київстар, дуже задоволений! Швидкість 8 Мбіт/с, а оплата всього 40 грн./місяць. Перебоїв наразі не зауважував, швидкість тримають стабільну. Також в них є хороша акція, яка називається Приведи друга. Хто хоче при підключенні отримати 50 грн. на рахунок, може скористатися моїм номером договору, і вам добре, і мені. Номер договору 4165445. Можете також звертатися через особисті повідомлення, завжди радий!
Може хтось знає, який інет-провайдер надає послуги в районі вулиць Залізничної та Бр.Міхновських? Бо мобільний інтернет все ж дорогувато. Які відгуки стосовно CDMA?
Нормально, ціна 80 грн, плюс по копійці за мегабайт... ---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ---------- правда бачиав десь рекламу від укртелеком - ціна від 60 грн в місяць (безліміт писало) не перевіряв...
Локальна мережа для лікарні Привіт всім Потрібно зробити локальну мережу між виділеними будинками (Коновальця 26,23; Чупринки 42,45,61)!Всі ці будунки - відділення 5 лікарні Може хтось знає якусь фірму у Львові яка займається таким? Також хотів би дізнатись який інтернет можна підключити в районі цих вулиць, не обовязково з локальною мережею! P.S. Вибачте якщо написав не в тому розділі або не там створив тему)