Хто підкаже, до яких комп. мереж можна підключитись на вул. Східна ???? ( біля Кока-Коли, Фокс-Март на Липинського, Галка, Хлібо-комбінат). Назвіть будь ласка всі підходящі варіанти ! Чи краще ОГО....? в мене АТС - 230
Якщо не знайдеш ніякого нормального провайдера,або будуть задорогі то краще явно підключитися на ОГО,ціни у них зараз впали,але всетаки ще пошукай провайдера з мережею
I need help! доможіть, треба підключити безлімітний нет на Зеленій 267 там ну ніяких локалок нема, ні мого скайнету ні аербіту(( people.нет некатить бо унлімів нема, там будинки на зеленій одноповерхові так шо треба безпровідний...провідні непроводять((
Підкажіть ,хто знає локалку чи провайдера в цьому будинку чи поряд. Ще до того побачив оголошення на підьїзді..якийсь мариннет, але жодного телефону..всі відірвані. Хто знає? що то таке?. Ого -нажаль дорого. Аєрбіт в останню чергу пропонувати.. Ось тут вирiшив запитати у тих хто користюеться Скайнетом. У разi вiдсутностi мережi вiдновлюють на який день? Чому питаю- на весь сервiс нарiкать жодних..окрiм нештатних ситуацiй..приходиться чекати на полагодження декiлька дiб.цiкаво вiд чого таке вiдверте нехтування "боротьбою" за клiента. Добре що маю тимчасову альтернтиву у виглядi 3g. утеловського, хоч пошту прогляну.
Доброго дня всім мешканцям цього форуму)) Люди дорі підкажіть будьте добрі чи є якась мережа на вулиці Рильського чи полизу???
а хто знає який інет можна підключити на перехресті бандери і єфремова? Полінет не підходить. pls!!! help!!!
Гладіатор на велику букву "Г" Одразу приношу вибачення за те, що не запостив у тему "інтернет -провайдери Львова". Якщо це так суттєво то дуже попрошу модерів перенести Ну а тепер до теми. Я - юзер гладіатора з досвідом "юзання" 2 роки. Я вважаю це досить великий час. Тепер я хочу розказати вам що це таке. Завітаємо спочатку на сайт - gladiator.in.ua Оновлення бувають приблизно 5 раз на місяць. Під оновленням маю на увазі 1-3 фільми. Якщо ви мали справу з мережами, то зроумієте, що 1.8 тб на мережу це дууже мало (в мережі це відчувається, оскільки потрібно постійно щось видаляти). лише CS 1.6 хіба якщо зайдете на спеціальний сайт в інтернеті. мережевого радіо нема 2 роки тому те саме було. Внутрішня швидкість мережі становить всього 10 мбіт. Себто з сервера ви можете качати з швидкістю ~ 1.2 мбайта\сек (та це буває рідко. як адміністрація пояснює - нагрузки... Ніби в інших мережах небуває нагрузок. Зазвичай швидкість в двічі менша). Про це звичайно ж ви ніяк не прочитаєте на сайті. Основними ресурсами мережі є чат (StrongDC), форум, відео портал та фтп. Про фтп (файловий) сервер я вже писав вище. Якщо в чаті або на форумі напишете щось криве, що не сподобається адміністрації (типу "глад - аццтой", незалежно в якому формулюванні, в якій формі, з доводами чи без) одразу слідує бан (і на чаті і на форумі). Весело, чи не правда? Єдиний ресурс, який мене повністю задовільняє - це відеопортал. Щоправда це не заслуга фірми, оскільки це популярний (серез локальних мереж) придбаний скрипт. Цікаво чи є тут ще юзери гладіатору, і цікаво було б почути їхню думку про цю мережу. Ледь не забув сказати про ціни! А вони у них великі. Ще плюс доводиться платити 15 гривень за користування мережею (якби було за що - не було б жалко, та так ніхто не робить). Вибачте, наболіло. Я б не насмілився цього всього накатати, та я "свалюю" з наступного місяця в іншу мережу або просто до провайдера (ОГО до прикладу)
Допоможіть, будь ласка. Яку локальну мережу можна підключити по вул. Керченська, біля вул. зелена 107. Мене цікавить з інтернетом безліміт до 150 грн/міс. Киньте любі пропозиції.
ну от і хто б вас розвеселив? Швидкість, Кбіт Ціна, грн/міс UAIX 128 30 256 45 512 60 +6Mbit/s 1024 90 +12Mbit/s 2048 130 +20Mbit/s 4096 200 +30Mbit/s
Підкажіть будь-ласка, може хто знає, через кого можна до і-нету підключитись на вул. Коцюбинського? (район стрийскього базару, площа Франка) Локалка не обов"язкова. ОГО відпадає - нема тел. лінії Укртелекома. Є телефон від Фарлепа, але радіоканал (без кабеля якась фігня з антеною на вікні стоїть) - таке до нету підключать? Треба базлімітний мегабіт не менше. Ну на крайняк 512-ку?
пробуйте www.liniacom.net , але треба дзвонити питати чи можна підключитися, на сайті не оновилися нові адреси...